Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ficova Mária a Ital spojovaný s mafií: Byli milenci, měli se brát! Teď jí hrozí smrtí, naříká její matka

Autor: ana - 
2. března 2018
07:00

Byla to velká láska. Matka Ficovy dnes už bývalé poradkyně Márie Troškové prozradila nečekané tajemství. Její dcera nebyla s podnikatelem Antoninem Vadalou, který v nedokončeném článku zavražděného novináře Jána Kuciaka figuruje jako spojka mezi Slovenskem a nejmocnější italskou mafií ’Ndrangheta, pouze spolupracovnice. Tvořili pár a to dokonce tak blízký, že spolu plánovali i svatbu. Mladá žena má ale nyní úplně jiné starosti. Bojí se o vlastní život.

Ihned poté, co se v mediích objevily první informace o spojení Ficovy asistentky Márie Troškové (30) s podnikatelem italského původu Antoninem Vadalem, nastalo v životě rodiny Trošků peklo. Denně rodině chodí výhrůžné SMS.

Zhroucená matka bije na poplach: „Moje dcera musí být pod policejní ochranou, v izolaci, ani mi nedovolí s ní komunikovat. Velmi se bojím o její život,“ řekla v rozhovoru pro Čas.sk Mária Trošková starší. Po tomto zážitku běžela na policii a podala trestní oznámení na neznámé pachatele.

Špinavá mafiánská k**vo!

„Mám o ni obrovský strach,“ pláče zdrcená matka. Bojí se, že někdo promění výhrůžky v realitu. O svoje zdraví se bojí i samotná matka. „Ani já sama nevycházím z domu. S manželem se hrozně bojíme,“ řekla Mária, která vlastní obchod se šperky. Zdrcená matka přečetla i jednu ze zpráv: „Ty špinavá mafiánská k**vo. Dolů půjdeš i ty!“

Video  V kauze Kuciak padají první hlavy: Na úřadu vlády končí Trošková a Jasaň, ministr kultury odstoupil.  - tv Joj
Video se připravuje ...

To, že její dcera chodila s Vadalou, o kterém media mluví jako o členovi italské mafie, si sama moc nepřipouští. Podle jejích slov často zmiňovaného Vadala zná jen velmi povrchně, přestože s její dcerou dlouhou dobu chodil. „Byli do sebe zamilovaní, chtěli se vzít. Rozešli se náhle a od té doby, co si našel Italku, už s ním nekomunikovala,“ prozradila matka. 

Máma si je jistá: ’Ndrangheta to neudělala

Mária Trošková starší je přesvědčená, že ’Ndrangheta za vraždou mladého páru nestojí. Nezabíjejí prý ženy a neutočí na lidi doma. Odmítá i to, že by její dcera měla jakkoliv s italskou mafií obchodovat. Podle jejích slov Kuciak odhalil jen velmi malé ryby. Ty skutečné zůstanou na svobodě.

Video  Vražda novináře a jeho přítelkyně: Matka Martiny chystá pohřeb místo svatby  - tv Joj
Video se připravuje ...

Vše o smrti novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

Poslední článek Jána Kuciaka o propojení italské mafie a slovenské politky najdete zde >>>

teodor800 ( 4. března 2018 17:12 )

Všetci Taliani sa chcú ženiť s naivnými, chamtivými devuchami, len im akosi zabudnú povedať, že majú doma manželky s ktorými sú zosobášení v kostole a katolíci nepoznajú rozvody.

auslak ( 2. března 2018 12:17 )

Její máma se už viděla společně za stolem v rodině v Kalábrii.

merrylou212 ( 2. března 2018 12:12 )

Jo, že se měli brát - tak na to Vám tak skočíme. Trtkal ju Fico, takže tohle je jenom zastírací manévr.Jednou píšete,že měla 22 roků, dneska že 30 - pro Plesk - to ten čas letí rychle, že ?

pomoooc-hori ( 2. března 2018 10:36 )

merrylou212 ( 2. března 2018 09:06 )

Tak včera jsem tu četla, že Ficova "poradkyně" měla 22 let, dneska je v závorce 30 let -sakra ten čas ale letí .....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání