Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Život s mumií: Žena žila 30 let s mrtvolou své matky

Autor: shp - 
28. února 2018
19:23

K šokujícímu nálezu došlo v ukrajinském městě Mykolajiv. Obyvatelé dostali strach, že se jejich sousedce (77) něco stalo. Z jejího bytu se linul děsivý zápach. Zalarmovali proto policii. Z toho, co našli, se zvedá žaludek a vstávají vlasy na hlavě.

Aby zachránili 77letou ženu, zavolali policisté záchranáře, kteří jim pomohli dostat se do bytu. V jednom pokoji seděla žena obklopená odpadky. Nemohla chodit a potřebovala pomoc,“ uvedli ukrajinští strážci zákona.

Důchodkyni našli v bytě plném odpadků, haraburdí a několik dekád starých novin. Je ale ve velmi zbídačeném zdravotním stavu. Možná už nikdy nebude moci chodit. I když byl pohled na ženu děsivý, hororový objev na její zachránce teprve čekal.

Když prohledávali další pokoje, našli mumifikovanou mrtvolu další ženy,“ dodali policisté. Při jejím ohledání zjistili, že jde o matku důchodkyně. Její mrtvola ležela v posteli asi 30 let. Kolem hlavy měla umístěné náboženské symboly.

Nikdy neotvírala přední dveře a nekomunikovala se sousedy. Nikdo v domě nevěděl, že žije s mrtvolou matky,“ dodal policejní mluvčí. Sousedé se o ženu snažili starat. Dokonce jí nosili jídlo ke dveřím. To už ale nejspíš nemohla chodit…

Video: V pátek ráno se ve Vltavě u Klecan našlo mrtvé tělo muže.

Video  V pátek ráno se ve Vltavě u Klecan našlo mrtvé tělo muže.  - David Malík
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání