Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krutá matka (35) po hádce s exmanželem vyhodila svého syna (4) oknem ze třetího patra!

Autor: csk - 
28. února 2018
20:51

Jen těžko uvěřitelná nehoda se stala ve městě Wugang v jižní Číně. Pětatřicetiletá žena kvůli hádce s exmanželem ve vzteku vyhodila jejich čtyřletého synka ze třetího patra!

Paní Zhangová (35) se ubytovala se svými dvěma syny v hotelovém pokoji jen den po rozvodu s manželem. Podle informací policie byla žena nespokojená s rozhodnutím soudu, který stanovil, že staršího syna ve věku šesti let bude mít v péči Zhangová. Otec se měl nadále starat o mladšího z chlapců. S rozsudkem souhlasili oba manželé.

V sobotu dopoledne volala z pokoje exmanželovi s žádostí o ponechání si obou dětí. Manžel její požadavek odmítl s tím, že by se rád staral alespoň o svého mladšího syna tak, jak se dříve dohodli. Argumenty muže ženu natolik rozlítily, že neváhala, chlapečka popadla a vyhodila ho ven z okna s tím, že když ho nemůže mít ona, tak nikdo.

Naštěstí byla s dětmi ubytována jen ve třetím patře. Nicméně chlapec spadl z výšky takřka deset metrů a po pádu si těžce poranil hlavu. Díky šťastné náhodě dopadl na polystyrenovou bednu s hnojem. Pokud by hlavou dopadl přímo na beton, mohly být následky fatální. Chlapec byl okamžitě převezen do nemocnice a je ve stabilizovaném stavu. Policie krutou matku obžalovala z úmyslného ublížení na zdraví.

VIDEO: Čtyřletý Adriánek vypadl z okna čtvrtého patra!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání