Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Minulost Ficovy asistentky Troškové: Má ráda hryzání do ouška, podnikala s mužem napojeným na mafii

Autor: ana - 
28. února 2018
19:47

Výstavní silikonová ňadra, fotky pro pánský časopis i spolumajitelka italské přepravní společnosti. Řeč není o žádné playmate, ale o asistentce slovenského premiéra Roberta Fica Márii Troškové, na niž poukázal novinář Ján Kuciak (†27) v článku o působení italské mafie na Slovensku, který však již nestačil dokončit. Spolu se svou snoubenkou Martinou byl zavražděn. 

Trošková v minulosti založila soukromou firmu GIA Management s podnikatelem italského původu Antonínem Vadalem, kterého podle deníku Sme 'Ndrangheta využívala k pomoci s přepravou zboží. Pozornost na sebe však poutá především svou vizáží a podivuhodnou minulostí.

Má ráda tvrdší erotiku

Trošková se objevila ve svůdných pózách v pánském časopisu. Rovněž se účastnila soutěže krásy Miss Universe. Za své bujné silikonové poprsí se rozhodně nestydí a všem ho ráda vystaví na obdiv. Rovněž se nebojí hovořit i o svých sexuálních zážitcích. Svůj první sex měla zažít v šestnácti.

V posteli má nejraději kousání do krku a uší. V rozhovoru pro magazín SME.sk se přiznala, že do uší ji jemně kouše i premiérův pes. Tvrdá svůdná ďáblice však nebude žádné neviňátko. Svým zjevem a vystupováním možná skrývá mnohé.

Podivné podnikání

V letech 2011 a 2012 působila v soukromé firmě s člověkem, který stanul před soudem za podezření, že se podvodným způsobem, přes bílého koně, dostal k několika bytům v Bratislavě. Šlo o italského podnikatele Antonina Vadalu, ke kterému měl podle dostupných údajů blízko i tehdejší ředitel odboru krizového řízení a bezpečnosti státu Úřadu vlády ČR, bývalý poslanec Národní rady Viliam Jasaň. Tedy muž, přes kterého se Mária Trošková dostala do vysoké politiky.

V srpnu 2011 založila s Italem Antoninem Vadalou společnost GIA MANAGEMENT se sídlem ve východoslovenskách v Michalovcích. V tomto koutě Slovenska totiž klan Vadalů, pocházející z italské Kalábrie, před více než deseti lety zdomácněl. A právě Kalábrie je sídlem mafie 'Ndrangheta.

Světlo světa spatřil i nedopsaný článek, který byl zřejmě důvodem smrti mladého páru. I v něm se objevuje spojitost mezi Troškovou a Italem Vadalem. Článek jen potvrzuje domněnky, že byl, či stále je součástí mafie 'Ndrangheta.

Prosby vyslyšeny, Trošková rezignovala

Slovenská veřejnost se od smrti novináře Kuciaka a objevení prvních spojitostí s Ficovou asistentkou zajímala, jak je možné, že je Trošková stále ve své funkci. Jejich otázky a prosby byly zřejmě vyslyšeny. Mária Trošková ve středu odpoledne dočasně rezignovala.

Spolu s Troškovou rezignoval i tajemník bezpečnostní rady státu Viliam Jasaň. Jejich odchod požadovala opozice, ke které se přidala i koaliční strana Most-Híd. Premiér a předseda nejsilnější vládní strany Směr-sociální demokracie Fico se jmenované dvojice ještě v úterý zastal.

Vše o vraždě novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

klara23_ ( 1. března 2018 12:17 )

chudak Fico, s řádem Bíleho lva od Zemana, myslel si že p*cá Troškovou a ted mu dochází je on sám je p*cán italskou mafií....no hlavne ze vtipkoval na sjezdu CSSD "ze kdyz je nekde bordel musí se vyměnit prostitutky"...pak tedy on sam by se mel nejdriv pakovat, v zemi je diky SMERu megabordel a sám šlape pro Ndranghetu.

ferdiznac ( 1. března 2018 12:14 )

Samozřejmě. Protože svět je černobílý, že? Ještě bych připojil, že jsem bolševická lůza a nesmí chybět volič SPD. Demence některých patentářů na pravdu nezná mezí.

klara23_ ( 1. března 2018 12:11 )

když ses tak tupej, že ti to nedojde samotnýmu, tak proc vysvetlovat, stejne bys nepochopil, vol ovara, sleduj soukupa, cti parlamentni listy, a pekne pracuj na pána Babiše, socko tupá zavřená na svym dvorečku

sores ( 1. března 2018 11:45 )

To si vzal prostitutku s kozama venku jako asistentku?! No potěš koště!

ferdiznac ( 1. března 2018 09:36 )

Mohl si za to sám. Věděl, že mu vyhrožují, ale hrál si na hrdinu a nikam to nehlásil. Slováci si mají udělat pořádek doma a neorganizovat něco v cizí zemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání