Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nechutný zločin: Celá rodina chlapce (†13) týrala, přítel matky ho před smrtí znásilnil

Autor: csk - 
25. února 2018
16:45

V americkém Santa Fé bylo v mělkém hrobě nalezeno tělo teprve třináctiletého chlapce. Na povrch začaly vyplouvat hrůzné detaily.

Strašný osud potkal teprve třináctiletého Jeremiah. Jeho matka a otčím ho trýznili nechutnými tresty, nakonec skončil pohřbený u silnice. Pitva zjistila, že byl chlapec před smrtí znásilněn. Hlavním pachatelem je přítel jeho matky, Thomas Ferguson.

Podle výpovědi matky chlapce, Tracy Peña (35), byl Jeremiah zavírán za trest do psí boudy, musel nosit pleny a před smrtí ho její partner popálil a znásilnil. Ačkoli Ferguson chlapce zavraždil už v listopadu, tělo pohřbil  do mělkého hrobu až v lednu.

Z týrání chlapce jsou obviněni Ferguson (42), matka Tracy a Fergusonův syn Jordan Nuñez (19), na hrůzném zacházení se podílela i Jeremiahova stejně stará sestra. Ferguson čelí obvinění z celkem sedmnácti trestných činů včetně únosu, zneužívání dětí a vraždy prvního stupně.

VIDEO:  Týrali a znásilňovali hluchoněmou ženu!

 

Larry61 ( 25. února 2018 19:27 )

Já bych řekl, že určitě pražáci.

Thomasnyc ( 25. února 2018 18:10 )

v USA se s tim sice neserou , ale je a bude hůř i u nás.

majojo ( 25. února 2018 17:52 )

No vida, jak se s tím v USA neserou. To u nás hladíme kuřimský *** po hlavičkách a ještě jim snad děti vrátíme, protože prozřely a budou se snažit vše napravit.

CAVESMAN ( 25. února 2018 17:40 )

to je ta tolerance BUZERANTŮ a prej menšina.V PRAZE člověk nemůže ani na veřejné WC aniž by ho buzmeni nepronásledovali

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání