Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Obhájce Terezy H. zadržené v Pákistánu opět promluvil: Co jí ve vězení zakázali?

Autor: Pavla Ksiazkiewiczová - 
25. února 2018
05:00

Už 45 dní sedí ve vězení Tereza H. (21), kterou na letišti v Láhauru chytili s devíti kily heroinu. A nějakou dobu si tam ještě pobude! Soud jí prodloužil
vazbu do 1. března. Blesku se podařilo získat aktuální popis situace od jejího
právníka Čaudhrího Džaváda Zafara (37).

Promluvil o tom, jak se Tereze daří. Podle Zafara se pobyt ve vězení začíná pomalu podepisovat na jejím psychickém stavu. „Je velmi nešťastná, i když dostává maximum benefitů, které jen ve vězení může dostat,“ řekl a dodal, že i přesto se spoluvězeňkyněmi vychází dobře. Dokonce si mezi nimi našla pár kamarádek. „Jsou to jak cizinky, tak také pákistánské ženy,“ prozradil Zafar, který stále věří, že se mu Terezu podaří před soudem očistit.

Ve vězení prý nemá rodačka z Uherského Hradiště žádné větší problémy, velmi špatně ale snáší, že tam nemůže mít papír a psací potřeby. „Snažím se teď vyjednat povolení, aby se její psychický stav zlepšil,“ řekl. Dopisy rodině ale z vězení stejně nebude moct posílat. „Jediný kontakt, který s rodinou má, je skrze mě. Z vězení nesmí komunikovat,“ dodal k přísným komunikačním pravidlům vězení.

VIDEO: Tereza H. šla k soudu s úsměvem a sepjatýma rukama.

stekajicikocka ( 13. července 2018 15:33 )

Stejně jako holky prostitutky striptýzky, tanečnice od tyče. Kdyby ženě umíralo dítě hladem, ale jinak nenípro uvedené činnosti omluva.

pupak ( 1. března 2018 00:09 )

V 21 letech jsem měl za sebou akorát soud za napadení veřejného činitele a výtržnictví. Pašovat 9 kilo heroin mě tenkrát nenapadlo.

halba ( 27. února 2018 15:36 )

Ale lubrikační gel ji jistě poskytují.

zemekf ( 26. února 2018 04:37 )

jaké hyjeny ? 9kg heráku dokáže s přehledem zabít 20-30.000 lidí

Pemysl Mal ( 26. února 2018 00:39 )

Ano, v 21 letech jsem také dělal hlouposti, ale že bych několikrát po sobě jel do Pákistánu, či kamkoli jinam, abych se tam za prachy svlékal a následně vozil kila kokainu do arabských zemí, to mě ani nějak nikdy nenapadlo a ani jsem netušil, že to patří mezi běžné "chyby" mládeže.Takový člověk si dle mého názoru rozhodně opovržení zaslouží.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání