Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nové informace o Tereze v Pákistánu: Konzul promluvil o jejím zdravotním stavu

Autor: ČTK - 
24. února 2018
13:06

Soud v Pákistánu dnes znovu prodloužil vazbu Češce, která byla 10. ledna zadržena na mezinárodním letišti v Láhauru s devíti kilogramy heroinu. Vazba byla české občance prodloužena do začátku března.

Jak uvedla mluvčí českého ministerstva zahraničních věcí Irena Valentová, byl i u dnešního stání přítomen český honorární konzul, který sleduje dodržování mezinárodních standardů. Zadržovaná Češka je podle Valentové v relativně dobrém psychickém stavu.

Pákistánští celníci Češku zadrželi údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na spoj do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech, odkud se podle pákistánského tisku chystala pokračovat do Irska. Žena nyní zůstává ve věznici v Láhauru.

Za pašování drog jsou v Pákistánu obvykle velmi vysoké tresty, výjimkou není ani trest smrti. Ten se ale podle české diplomacie zpravidla neuplatňuje vůči cizincům.

Video  Terezin právník exkluzivně: Je v cele s 20 ženami, necítí se dobře  - Tereza Kühnelová
Video se připravuje ...

pochcanycarmin ( 26. února 2018 09:04 )

My, levicoví debilové neboli členská základna musíme plnit pokyny našeho Ústředního výboru. Čest práci!

gabreta ( 25. února 2018 18:23 )

Jak si dneska holka žije, mne osobně zajímá tak, jako jsem já zajímal jí v době, kdy si žila v hedvábí!! Každej se prostě na důchod zajišťujeme jinak!!

arnostarno...@... ( 25. února 2018 12:35 )

to jsou je nom bláboly zavřít až zčerná fetačka zkurven TI TO LEDÉ NEMAJ CO MEZI SLUŠNEJMA CO DĚLAT AT TŘEBA CHCÍPNE za to co udělala jo převážet ten to humus , a pokud se to povede e za vodou ale když ne tak žebrá o pomoc nic vysral bych se nani at tam zdechne narkomanka vyjeban---A TEN EJÍ PRÁVNÍ PĚKNÝ DEBIL KDYŽ SE ZASTÁVÁ DROGOVÝCH DÍLERŮ HUMUS TY ŽENSKÝ V BASE ty se ti podaj a věř to mu až se vrátíš jestli vůbec tak stebe bude lezba na entou a co stakovým člověkem nic střelit mezi oči a to meli udělat hned jak ji chytli špínu

Marianhossa ( 25. února 2018 04:38 )

Bohužel ta zásilka putovala tvymu tátovi,jestli to nevíš...

Marianhossa ( 25. února 2018 04:35 )

A tvoji má.me chybí mozek,jinak by do sebe nepustila to černý střevo,který te sem pustilo. Kravka vymaštěná

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání