Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čech se kvůli fotce zřítil v Thajsku ze skály: Kamarádi ho hájí proti útokům na internetu

Autor: dce - 
25. února 2018
06:20

Tragická nehoda v Thajsku ukončila život dvaatřicetiletého Jirky z České Lípy. Údajně kvůli lepší fotce se zřítil z kluzké skály u vodopádu na jednom z ostrovů. Pád nepřežil, neštěstí ale nezabránilo lidem psát odsuzující komentáře na sociální sítě. Jirkovi přátelé, kteří byli svědky tragédie, mladého muže hájí.

K nehodě došlo v pátek na thajském ostrově Koh Samui u vodopádu Bang Khun Sri. Podle místních médií se Jirka (†32) chtěl u krásného úkazu vyfotografovat, jenže vlezl až za lano s cedulemi zakazujícími vstup. Jediný osudný krok mu rozhodil rovnováhu a on se zřítil do 30metrové hloubky. Byl na místě mrtvý...

"Může si za to sám přece jen. Když je tam upozornění a on tam stejně leze, není se čemu divit," kritizovala na Facebooku Lucia. "Opravdu se projevila debilita a debilní komentáře. Mohlo se to stát každému z nás. Bohužel stalo se, byli jsme tam s ním a byla to vteřina. Prosím o trošku lidskosti ve vašich komentářích!!!!! Neudělal to ani kvůli nějaké fotce, ale bohužel stalo se," napsal v odpovědi jeho kamarád Tomáš.

"Hej lidi, umřel nám kamarád a my jsme pořád tady. Nikdo nebyl ožralej, stalo se neštěstí, chápete to? Byl to hodnej člověk, tak mějte prosím trochu úcty, děkujeme," hájil Jirku Pavel.

"Když je fotka důležitější než život," podotkla Nikola. "Vůbec nevíte, o čem píšete, byla jste tam? My ano a bylo to neštěstí, byl to náš kamarád a my byli s ním. Tak važte slova, slečno!!!!!!!" rozčiluje se nad komentářem Kamila. "Byla to nešťastná náhoda," dodala.

„Slezli jsme k němu dolů a to ještě žil. Asi patnáct minut jsme se ho pokoušeli resuscitovat, ale bohužel...,“ citují thajské servery 30letou Romanu. Přivolaní záchranáři pak Čechovo tělo vyzvedli až po dlouhých pěti hodinách, jednak jim dlouho trvala cesta, pak ještě museli zkonstruovat improvizovanou lanovku... Tělo rodáka z České Lípy pak převezli do nemocnice Samui, kde bude provedena pitva.

jajas ( 25. února 2018 14:45 )

Kamarádi ho sice můžou bránit, ale v tomto případě vlastně brání i sami sebe. Protože pokud by to byli fakt kamarádi, tak mu nedovolí za tu ceduli jít. Nebo si tam všichni mysleli, že někdo neměl co na práci a vyráběl cedule? Na některé postě zákazy nezabírají, že? JIM přeci nebude nikdo nic zakazovat, jsou mladí, chytří a nevím co ještě. Hlavně nejsou přeci blbí....ne?

Marianhossa ( 25. února 2018 11:20 )

Karma je zdarma hulibrku

alovecats ( 25. února 2018 09:57 )

Naprosto souhlasim co píše zindula.Tohle neštěstí není,dobře mu tak.

villon ( 25. února 2018 08:29 )

Jestli skutečně vlezl za provaz s nápisem zákaz vstupu, tak by se to teda každýmu nemohlo stát, jak píše kámoš. Ono ke něci jinýho přejít na červenou, když široko daleko nic nejede a lízt za zábrany na okraj skalní propasti. Jsou mezi námi i tací, co před svými činy přemýšlejí.

Dagu69 ( 25. února 2018 07:42 )

Další frajírek co na to dojel. Zákazy tam nejsou pro srandu králikům.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání