Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílená řidička děsí internet: Dvojitá nepřerušovaná čára ji od předjíždění nezastavila

Autor: csk - 
24. února 2018
13:45

Tragicky málem skončila šílená jízda mladé řidičky, když se přes dvojitou plnou čáru snažila se svou octavií předjet kamion. Svědek celou událost natočil na video a nahrál na Facebook.

Při předjíždění kamionu vjela řidička přes dvojitou plnou čáru do protisměru. Ostatní automobily se octavii vyhnuly na poslední chvíli. Hazardérka mohl svou nedočkavostí připravit o život několik lidí.

Svědek události Lukáš Pilch celou hrůzojízdu natočil na video, které nahrál na sociální sítě, kde se pod ním strhla doslova lavina komentářů. Např. Jiří Jaroš ve svém komentáři napsal: Moje rada zní okamžitě tento důkaz poskytnout PČR. A potrestat.“

A to se také stalo - věc policii nahlásili účastníci již v pátek, kdy se událost stala. „Kolem 16.30 vyjela hlídka speciální pořádkové jednotky na místo k prověření přestupku v dopravě,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Policie věc šetří jako přestupek. V současné době hledají svědky události - pokud by se prokázalo, že žena ohrozila i další řidiče, mohl by být případ překvalifikován jako trestný čin.

Na sociálních sítích převažují především naštvané a vyděšené komentáře kritizující naprosté sobectví řidiče. Pan Stanislav video okomentoval: „Přesně hova*o, které si neváží nejenom vlastního života, ale i druhých. Bezmozek.“

VIDEO: Průběh celé události, kdy vjel řidič při předjíždění do protisměru.

bizon_pepa ( 24. února 2018 18:50 )

Blbka je to dobrá i když jsem z toho videa nepznal, že je to řidička. Dobré ale, že Lukáš Pilch to hnedka zveřejnil. Bába koblihář takové lidi potřebuje i když neocení.

cardfalkenau ( 24. února 2018 18:47 )

Slepice chtěla spáchat sebevraždu. Proč by to měli odnést ostatní účastníci silničního provozu. Sebrat ji papíry min. na 10 let a zavřít do kurníku.

sores ( 24. února 2018 15:50 )

K.r.á.vu zavřít a sebrat paíry

mikimaus321 ( 24. února 2018 15:31 )

A vytáhnou klíče ze zapalování a hodit daleko do pole

zdeniii ( 24. února 2018 14:12 )

@raskal Jedna pipina za volantem a druhá pipina to od počítače komentuje...sotva tam mohl jentak někdo bezpečně zastavit, od toho je PČR a řidiči to správně nahlásili !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání