Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krásná blondýna si vydloubla oči před kostelem. Hlasy jí šeptaly, že to musí udělat, aby šla do nebe

Autor: shp - 
25. února 2018
05:40

Tento šílený příběh není z filmového hororu. Ve skutečnosti se odehrál v Andersonu ve státě Jižní Karolína. Mladá a krásná dívka Kaylee Muthart (20) si zde vydloubla před místním kostelem vlastní oči. Hlasy jí totiž našeptávaly, že musí obětovat zrak, jinak nepůjde do nebe.

Kaylee byla totiž pod vlivem metamfetaminu. Kvůli drogám si myslela, že jí hlasy našeptávají, že musí obětovat vlastní oči, aby se dostala do nebe. Hrozný čin tak provedla přímo před kostelem.

Po incidentu přišla o zrak. „Nedokážu popsat ten pocit, když jsem se dozvěděla, co se stalo. Bylo to děsivé. Naprostý teror,“ vypověděla maminka Katy Tompkins o tom, co prožila.

Byla jsem věčná, že je naživu, ale věděla jsem, že s ní není něco v pořádku. Myslela si, že je svět vzhůru nohama,“ dodala matka. Dívka se nyní musí učit, jak žít bez zraku. Matka vybírá na internetu peníze na výcvik slepeckého psa pro ni.

VIDEO: Zfetovaná dívka vylezla na sochu svatého Václava: Po strážnících chtěla smrtící injekci

majojo ( 25. února 2018 15:06 )

Krásná blondýna? Blbá blondýna. Skoro už blonďatý andílek, ale nakonec zůstala u toho slepá.....

zlymikes ( 25. února 2018 07:12 )

Američanka,blondýna a ještě feťačka,prostě blbost na třetí

europa ( 25. února 2018 06:43 )

Té feťačce bych teda na psa nepřispěl. Pomoc si zaslouží lidé, kteří přišli o zrak ne vlastní vinou. Tahle debilka to ale není

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání