Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tragická nehoda zápasníka MMA Kohouta: Se zesnulým Jirkou se loučila rodina. Tatínku, navždy tě budeme milovat

Autor: dce - 
23. února 2018
17:44

Drsná nehoda zápasníka MMA Matouše Kohouta (25) připravila o život otce čtyř dětí Jiřího G. (†47). Ve čtvrtek se s ním rozloučila jeho rodina a blízcí. Jiřího dcera sdílela na sociálních sítích srdceryvný příspěvek.

K nehodě došlo v neděli 11. února brzy ráno na křižovatce Průmyslové a Českobrodské ulice Praze. „Od kolemjedoucího jsme přijali oznámení, že na místě je jeden člověk v bezvědomí. Operátorka zahájila se svědky po telefonu resuscitaci. Na místě se nacházel ještě jeden zraněný člověk,“ uvedla mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. Ačkoliv byla záchranka na místě do šesti minut, zraněnému řidiči už nedokázali pomoci.

Jednalo se o sedmačtyřicetiletého Jiřího G., otce čtyř dětí. Jel zrovna za svou snoubenkou do práce, aby jí pomohl. Bohužel k ní už nedojel. „Milující otec, žil svojí rodinou, 4 děti – nejmladší 4 roky, poctivý člověk, nikdy nic špatného neudělal, mouše by neublížil,“ popsal Jirku na Facebooku Honza.

Ve čtvrtek se v Praze konal smuteční obřad. S Jirkou se přišli rozloučit příbuzní i přátelé. „Tatínku, navždy tě budem milovat. Jsi tu s námi napořád, protože vzpomínky jsou jediným rájem, ze kterého nemůžeme být vyhnáni,“ napsala na sociální sítě jeho dcera Lucie.

Všechny květiny, které lidé na pohřeb přinesli, pak rodina odnesla na místo, kde k tragédii došlo. Policie případ i nadále vyšetřuje a odmítá sdělit podrobnosti. Stále se čeká na výsledky krve, které mají prokázat, zda byl Kohout pod vlivem alkoholu, nebo ne.

kocdivoka ( 23. února 2018 21:22 )

To je pro rodinu kruté. Děti bez táty . Ani kdyby dostala rodina pět milionů, tak to bolest a ztrátu nikdy nenahradí.

kukukuu ( 23. února 2018 19:27 )

Doufám, že dostane klec zděnou jenom s okýnkem na ešus ve dveřích a že na hodně dlouho dojel.

villon ( 23. února 2018 17:57 )

MMA borec má první ostrej zářez na pažbě. Božskou formu teď chce jen potvrdit v oktagonu. Tuším, že tohle odsere pár drsnejch chlápků. Jééééď Kohouťákůůůů!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání