Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dům, kde se odehrála nevyjasněná vražda, je na prodej: Lovecká vila zastřeleného podnikatele stojí 15 milionů

Autor: dce - 
21. února 2018
18:23

Krásná vila s obřím pozemkem na lukrativním místě se před nedávnem objevila v nabídce realitky s doslova směšnou cenou. Lákavý inzerát ovšem skrývá otřesné tajemství - v nabízené vile totiž před rokem a půl došlo k vraždě a sebevraždě. Policie případ navíc odložila!

Masakr ve vile v Hudlicích na Berounsku vyšetřovala policie od června 2016. Dvě mrtvoly zde našel kamarád majitele domu - oba mrtví muži byli zastřeleni. Policie případ nakonec odložila jako vraždu a sebevraždu, motiv ale nedokázali rozklíčovat. Údajného pachatele v okolí nikdo neznal, zato podnikatele A. M., který ve vile žil s rodinou, znal snad každý. Co se v domě stalo, si nikdo nedokáže vysvětlit.

A tak se po roce a půl objevila honosná vila na trhu s realitami. "Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout stylovou vilu s venkovní terasou, bazénem, rozsáhlým pozemkem o rozloze 41 665 m2 a vlastním rybníčkem v obci Hudlice, osada Lísek," stojí v inzerátu.

Bývalou loveckou chatu zrekonstruovanou v honosnou vilu s obřím pozemkem nabízejí za pouhých 15 milionů korun. Jak píše server Lidovky.cz, který na inzerát upozornil - krvavá minulost domu značně snižuje cenu.

VIDEO: Vražda v Praze

sachmat ( 21. února 2018 18:49 )

To vypadá, že si mafie mezi sebou vyřizovala účty, nebo snad ne…?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání