Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tři mrtví v zamlklém zlínském domě: Šlo o členy sekty?

Autor: shp - 
17. února 2018
19:09

Smrt Ireny, její dcery a syna je stále záhadou. Jejich těla byla nalezena 5. února. Podle nejnovějších zjištění je možné, že smrt tří lidí měla spojitost s tím, že byli členové neznámé sekty. Nad jejich úmrtím ale visí více otazníků než odpovědí. Jaká je pravda?

Byli zvláštní, vždycky se zamykali, a když mi přišli odemknout, byli opatrní, takoví vyplašení. Vypadalo to, že mají z něčeho strach,“ řekla pošťačka webu idnes.cz.

Když došlo k dramatickému objevu těl, začali sousedé vzpomínat, kdy podivínskou rodinu viděli naposledy. Čtyřiatřicetiletou dceru Ireny prý vídali často na dětském hřišti. „Bylo to divné, v jejím věku," řekla místní barmanka.

Vždycky vzala svoje tři kočky a houpala se,“ dodala. Většina sousedů ale rodinu neznala. „Jsem tu denně, mám tu pneuservis. Nikdy nikdo nepřišel za ty roky ani k plotu, aby mě pozdravil a představil se, že je nový soused,“ krčí rameny muž, který s rodinou sousedí.

Celá rodina byla taková jiná,“ dodala bývalá hospodská. „Mluvilo se tady o tom, že patřili k nějaké sektě,“ dodala. S tímto tvrzením se ztotožňují i další sousedé. Jaká je ale pravda, ukáže až policejní vyšetřování.

VIDEO: Brutální vražda manželů

Video  Brutální vražda manželů v mobilním domku: Podezřelé vydali z Rumunska do Česka  - tv Joj
Video se připravuje ...

offline ( 18. února 2018 10:32 )

Pan Špidla bude asi muset dát slevu na nájemném - tzv. mrtvolné....

sachmat ( 17. února 2018 22:29 )

Přikláním se k an.manchester… Mezi prvořadé úkony bude (nutno) patřit zjištění veškerých finančních toků…Osobně se domnívám, že potvrdit nebo vyvrátit přítomnost čtvrté osoby v inkriminovanou dobu – by neměl být v dnešních době až tak velký problém… Řádným prohledáním domu, se dá snadno vyvodit, co to bylo za lidi (členové sekty - dávám minimální pravděpodobnost). Nutno podotknout u tohohle článku, že pokládám za pochopitelné, jestliže autor nemá oficiální přístup na místo činu, natož patřičné info., musí chtě nechtě použít slovíčko "údajně"… Celkově se jedná o neúplné, nepřesné informace jako nález lidských kadáverů atd.… Tudíž tady je taková hypotéza, jak se říká na dvě věci...Rozhodně pokládám za vhodnější, zdržet se jakéhokoliv předběžně unáhleného závěru a to dokonce, přestože některá média již uvedla sebevraždu.

nick55 ( 17. února 2018 21:16 )

Divím se, že se pošťačka nepoptala sousedů, ti věděli, že před domem stále parkuje auto té " divné " rodiny. Měla to oznámit policii, myslím, že by to prošetřili - zavčas - no, zavčas, jak se to vezme, ale víte jak to myslím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání