Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec Mišky (†20) zuří! Moje dcera je mrtvá a viník je stále na svobodě!

Autor: ana - 
17. února 2018
21:23

Loni v květnu otřásla Slovenskem děsivá nehoda. Opilá řidička Miroslava F. (31) vjela u Trebišova do protisměru a čelně narazila do dalšího vozidla. Jeho řidička na místě zemřela. Policisté opilé ženě naměřili 2,5 promile alkoholu v krvi, za usmrcení jí hrozilo až deset let vězení. Žena je však stále na svobodě a čeká dítě.

Rychlost 131 km/h a 2,5 promile alkoholu v krvi. Tato vražedná kombinace spolu s nezodpovědnou řidičkou má na svědomí smrt druhé mladé řidičky Mišky. Slovensko téměř rok a půl od nehody volá po spravedlnosti. Avšak marně. Miroslava si stále užívá svobody. S novým partnerem stále žije v Trebišově a čeká dítě.

Otec mrtvé promluvil

Pro deník Pluska.sk řekl otec mrtvé Mišky, že opilá řidička nemá ani tolik odvahy, aby se pozůstalým podívala do očí. „Je to nehorázné, moji dceru, která měla celý život před sebou, kryje hrob a nezodpovědná osoba, která sedla za volant s 2,5 promile v krvi, si běhá po světě. Měla by se stydět,“ řekl zlomený otec Michal.

Zatímco rodina zemřelé se topí v slzách, nezodpovědná řidička si užívá života. Nový partner, dítě na cestě a nový soud v nedohlednu. Někteří tvrdí, že ona a její obhájkyně se snaží, aby byl trest promlčen. O tom však rodina nechce ani slyšet. „Soud musí počítat s tím, že když je na svobodě, udělá i nemožné, aby se vyhla pobytu ve vězení a těhotenství jí k tomu nesmí pomoci,“ vzkazuje naštvaný otec.

Čekání na rozsudek v nedohlednu

Až do této chvíle je Miroslava F. zastupována svojí advokátkou. Podle dostupných informací se nezúčastnila ani jednoho přelíčení. Vždy se vymlouvala na chorobu. V dubnu jí dokonce Okresní soud Trebišov odsoudil na osm let s doživotním zákazem řízení. Advokátka se však na místě odvolala.

Krajský soud v Košicích měl případ začít řešit v říjnu. Přelíčení však bylo opět kvůli chorobě zrušeno. Od té doby se kolem případu mlčí. Rodina se však nevzdává. I nadále bojuje za uvěznění a rychlé projednání případu. Doufají, že soudce těhotenství neobměkčí.

Monikay ( 18. února 2018 09:38 )

tátu chápu

sachmat ( 17. února 2018 22:49 )

No v dnešní době se da vychovávat dítě i v kriminále … Tudíž těhotenství nelze pokládat za nějakou překážku.

radsab ( 17. února 2018 22:24 )

Tak odporné hyeně bych výchovu dítěte nesvěřil! Takže odrodit a šup do lochu až zčerná. Takto by se toho měl někdo z právníků ujmout...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání