Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při nehodě zápasníka Kohouta zemřel Jirka: Jel za snoubenkou, 4 děti přišly o tátu

Autor: dce - 
14. února 2018
10:43

Tragická nehoda, při které byl zraněn i bojovník MMA Matouš Kohout, připravila o život Jiřího G. (†47), otce čtyř dětí. Jirka jel podle přátel zrovna za svou snoubenkou do práce, aby jí pomohl. Tam ale nikdy nedojel - jeho život vyhasl v neděli ráno na okraji Prahy.

Nehoda, která se odehrála v neděli před sedmou ranní na křižovatce ulic Průmyslová a Českobrodská v Praze, předčasně ukončila život jednoho z řidičů - otce od rodiny Jiřího G. Řidičem druhého vozu byl zápasník MMA Matouš Kohout (25).

Co přesně se na silnici na kraji Prahy stalo, není zcela jasné. „Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin usmrcení z nedbalosti. Okolnosti a míra zavinění jednotlivých účastníků jsou v šetření,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

"Milující otec, žil svojí rodinou, 4 děti - nejmladší 4 roky, poctivý člověk, nikdy nic špatného neudělal, mouše by neublížil," popsal Jirku na Facebooku Honza. "11. 2. jel ráno za svojí snoubenkou, aby jí pomohl v práci. Tato cesta autem se mu stala osudná, protože člověk, který nebyl způsobilý jízdy autem, do něj čelně narazil a vzal mu život," tvrdí.

Sám Matouš Kohout byl při nehodě zraněn a skončil v nemocnici. "Z nehody si nepamatuji vlastně nic, jelikož jsem byl v šoku,“ řekl Blesku. "Když jsem přišel k sobě, vylezl jsem z auta a snažil se pomoci tomu druhému řidiči. Začal jsem prostě nějak fungovat, abych mu pomohl," vzpomíná si. 

Anetaaa ( 14. února 2018 18:26 )

 Jste ultra zly mrdky, co mají radost z lidského neštěstí, protoze vase zivoty stojí za hovno, tak vás baví sedet tady a cítit se jako bozsky sracove, co si myslí, ze jsou strašně vtipny. Chce se mi z vas zvracet

villon ( 14. února 2018 17:18 )

Zřejmě první vostrej zářez na pažbě. Tohle se mu v ryngu asi ještě nepovedlo. Gratulky.

kukuku ( 14. února 2018 17:04 )

Nevím, kdo to je Kohout. Tyto sporty zaměřené primárně na masovou produkci degénů vzájemně si tvrdými údery gumujícími mozkovou kůru. Ty jsi také MMA-borec ?

Tom Zeman ( 14. února 2018 16:40 )

Nemusíme na nic čekat,Kohout ho regulérně sestřeli v protisměru

Tom Zeman ( 14. února 2018 16:31 )

Řekneš to přede mnou tý čtyrletý holce do očí???ty internetovej hrdino!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání