Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Smrtící útok obrovského divočáka zachytila kamera: Zabil staříka, jeho snachu vážně zranil

Autor: ana - 
13. února 2018
16:47

Není tomu ani týden, kdy na severozápadě Číny došlo k brutálnímu útoku divokého prasete na skupinku lidí. Záběry z veřejné kamery, které nyní byly zveřejněny, dokazují, o jak moc brutální útok se jednalo. Muž (†66) po napadení zemřel na místě. Jeho snacha leží v místní nemocnici ve vážném stavu.

Divočák zaútočil nejprve na staršího muže. Muž neměl sílu ani vstát a dát se na útěk. Z domu v provincii Shaanxi vyběhli další členové rodiny. Ti se kance snažili zahnat lopatami. To na něj neplatilo. Druhého na paškál si chlupatý tank vzal snachu starého muže, kterou vážně zranil. Jeho řádění zastavila až útočná puška QBZ-95.

Neprovokujte divočáky

Proč kanec zaútočil, zatím není jasné. Podle svědků vyběhl z nedalekého lesa a napadl starce zcela bezdůvodně. Prozradit pozadí útoku však může i vyjádření policie, která žádá občany, aby v tomto období, kdy divočáci v Číně mají mladé, lidé zbytečně nekřičeli ani na sebe zbytečně neupozorňovali.

pajato73 ( 14. února 2018 11:24 )

ten starik dostal tu prvni ranu lopatou primo do hlavy, proto neprezil... a ta snacha blba, ta si o to fakt rikala, litala tam jako strelena, misto aby odtahla dedu a charanila se... a i postup tech ostatnich chlapu je nepochopitelny...

pepen ( 13. února 2018 20:51 )

Tam musí žít samý dement!!!On nikdo nemá sekeru,nebo střelnou zbraň.Muži se bavili a nikdo nevystrčil palici,aby odtáhli dědu.Hrůza!!!

y1xcvbnm ( 13. února 2018 17:49 )

Jak je slyšet tak se ostatní dobře bavili a nepomohli, hlavně že to mají natočené

diskutujici ( 13. února 2018 16:58 )

"..Zabil staříka, jeho snahu.." neocenil ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání