Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Čech vězněný v Kambodži má vyhráno?! »Zneužívaná« holčička ho objímala u soudu

Autor: ljš - 
13. února 2018
14:29

Do dvou týdnů bude Wendi venku! Alespoň v to věří kamarádi vězněného Čecha Václava P., kteří byli přítomni poslednímu soudnímu jednání. Na to totiž dorazila čtrnáctiletá Nicol, kterou měl muž podle obvinění neziskové organizace sexuálně zneužívat. Po její výpovědi byla všechna obvinění stažena.

Čecha vězní v kambodžském kriminále už více než čtvrt roku. Nezisková organizace ho na základě anonymního udání od jiného Čecha obvinila, že sexuálně zneužíval čtrnáctiletou HIV pozitivní dívku. 

Václav P., přezdívaný Wendi, přitom trvá na tom, že se o holčičku staral z dobročinnosti a snažil se jí a její matce usnadnit nelehký život. Holčičku považuje za svou dceru a chce ji adoptovat. Podle jeho známých se neziskovka ale bohužel snažila Nicol i její matku manipulovat jak úplatky, tak vyhrůžkami.

Případ z počátku vypadal pro Čecha velmi špatně, v posledních dnech se ale vše obrátilo k lepšímu. „Minulý týden ve čtvrtek navštívily Nicol a její maminka Wendiho ve vězení. Třeba říci, že setkání po více než třech měsících bylo dojemné a i nějaká ta slza ukápla. I já měl namále,“ napsal Čechův kamarád Otakar Veverka do facebookové skupiny podporovatelů.

V úterý pak ale přišla ještě lepší zpráva. „Dnes dopoledne proběhla u soudu konfrontace mezi Wendim a Nicol. Všechno dopadlo skvěle. Obvinění jsou stažena a můžeme očekávat, že během jednoho až dvou týdnů bude Wendi na svobodě,“ napsal. 

Čechovi v Kambodži hrozil až desetiletý trest. Motivací neziskovky byly podle jeho přátel peníze. Za dopadení pedofilů, kteří do oblasti jezdí, totiž údajně podobné organizace kasírují od sponzorů milionové částky. 

jansochor ( 13. února 2018 22:41 )

Neziskovkám nikdy o žádné pomáhání nejde. Neziskovkám jde pouze o peníze. Posílat peníze neziskovkám je pitomost.

jansochor ( 13. února 2018 22:39 )

Ale teď je třeba neziskovku obvinit, soudit se s ní o likvidační částku aby svoji "neziskovou" činnost musela z finančních důvodů ukončit. Úspory na právnících nejsou úspory na správném místě.

kov3 ( 13. února 2018 20:44 )

Aký je rozdiel medzi učiteľom a pedofilom ? Pedofil má deti úprimne rád....

Moniko10 ( 13. února 2018 18:54 )

za dobrotu na žebrotu. v Cechach taky nemocni děti.

mesalina ( 13. února 2018 17:08 )

to jsou kur.. ty neziskovky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání