Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Záhadné vyvraždění rodiny ve Zlíně: V domě bylo i tělo pachatele

Autor: ljš, ČTK - 
13. února 2018
13:17

Dvojnásobná vražda a sebevražda! Tak se zatím jeví případ nálezu tří těl v domě ve Zlíně. Podle policie se totiž na jejich smrti asi nepodílel nikdo další. Smrt matky, dcery a syna ale dál vyšetřují kriminalisté jako vraždu.

Na úmrtí tří lidí, kteří byli nalezeni 5. února v rodinném domě ve zlínské místní části Podhoří, se zřejmě nepodílel nikdo další. Vyplývá to z dosavadního vyšetřování krajských kriminalistů. Už dřív policie uvedla, že věc vyšetřuje pro podezření z vraždy.

Objevená těla patřila šedesátileté ženě, její čtyřiatřicetileté dceři a sedmatřicetiletému synovi. O jejich nálezu informoval policii pětašedesátiletý příbuzný zemřelých, otec dětí, který však s ženou trvale nebydlel. Ženy a muž zemřeli podle policie už před několika týdny, možná měsíci. V případu byly nařízeny soudní pitvy, jejich konkrétní výsledky ale policie nezveřejnila. Do prověřování události byl podle krajské policejní mluvčí Lenky Javorkové nasazen maximální počet kriminalistů tak, aby byla tragická smrt tří lidí objasněna co nejdříve.

Policisté podle mluvčí na případu dál intenzivně pracují a důkladně prověřují veškeré okolnosti. „Důležité pro nás budou závěry odborných vyjádření a znaleckých posudků, které jsme zadali,“ uvedla Javorková.

Podle sousedů se rodina chovala divně a izolovala se od okolí. Sourozenci se prý dokonce vydávali za partnery. Pracoval zřejmě jen zemřelý muž, a to převážně z domova, jeho sestra a matka práci neměly. Podle spekulací místních bylo na místě činu hodně krve.

Pokud se podezření ze spáchání vraždy potvrdí, půjde o první letošní případ ve Zlínském kraji. Loni policie v regionu evidovala tři dokonané vraždy. V dubnu ubodal osmatřicetiletý muž v restauraci v Bezměrově na Kroměřížsku svou někdejší o osm let mladší přítelkyni. Na konci září zaútočil osmadvacetiletý muž nožem na své dvě nezletilé děti ve Starém Městě na Uherskohradišťsku. Tříletá dívka zemřela, pětiletý chlapec skončil v nemocnici. O prvním listopadovém víkendu jednašedesátiletá žena v rekreační chatě v Senince na Vsetínsku několikrát bodla kuchyňským nožem do hrudníku svého pětapadesátiletého muže, který následkům útoku podlehl.

Video  Smrt matky a dvou dětí šetří jako vraždu! Těla v domě ležela týdny, našel je otec.  - Studio Blesk
Video se připravuje ...

Monikay ( 13. února 2018 14:49 )

Takže asi "domácí zabíjačka"... hodně brutální

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání