Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda masérky Renaty (†44): Saša, který ji uškrtil, měl v době zabíjení sedět za mřížemi

Autor: shp - 
13. února 2018
19:17

Kdyby se ho policii podařilo včas dostat za mříže, mohla Renata (†44) ještě žít. Alexander (33), který ji podle vyšetřovatelů uškrtil v bratislavském bytě, totiž měl v době, kdy vraždil, dávno bručet za jiný trestný čin. Do vězení se ale podařilo Sašu dostat až příliš pozdě.

Vyšetřovatel policejního sboru vznesl obvinění z obzvlášť vážného zločinu vraždy v souběhu s přečinem krádeže proti 33letému Alexandrovi B. z okresu Dunajská Streda,“ řekla Novému Času policejní mluvčí Veronika Slamková.

Tělo Renaty objevil její přítel. Na její hlavě byly viditelné modřiny, kalhotky měla svlečené. „Obviněný byl předán do Ústavu na výkon trestu odnětí svobody v souvislosti s jinou trestní věcí, v případě prokázání viny hrozí obviněnému 15 až 20 let," dodala Slamková.

Saša měl totiž už dávno sedět. Kdyby se ho podařilo dostat za mříže dříve, nevraždil by. Selhala policie při jeho uvěznění? Alexander byl dopaden až v době, kdy bylo pozdě. Po Renatě zůstaly dvě děti. Před smrtí masérky se už ale se svou mámou nevídaly. Rodinné vztahy byly chladné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání