Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka našla mrtvolu dcery (†17) v lesích: Polohu těla odhalil Snapchat

Autor: shp - 
12. února 2018
18:38

Měla přítele, ale byla nevěrná. Když prasklo, že mu zahnula, neunesla tu potupu. Angličanka Charlotte Guy (†17) se rozhodla, že radši skoncuje se svým životem, než aby žila s tím, že ji její milý nenávidí. Po Snapchatu mu napsala sbohem a přiložila i svou polohu. Zděšený přítel Jack Hurst (20) ihned poslal matce dívky informace o tom, kde se nachází. Ale to už bylo pozdě.

Debbie Guy slavila ten den své 48. narozeniny. Ještě ráno trávila s dcerou. Když dostala zprávu od Jacka, zděsila se. Okamžitě vyrazila s manželem na místo, o kterém Charlotte zaslala svému příteli informace. Jenže když tam dorazili, bylo již pozdě. Narazili na policisty, kteří již ohledávali místo činu. Charlotte se kvůli své nevěře oběsila.

V nemocnici se ji ještě lékaři snažili zachránit, ale jejich snaha byla marná. „I když se v nemocnici snažili ji zachránit celou hodinu, řekli nám, že to nedokázala. To byl ten okamžik, kdy se můj svět zhroutil,“ vypověděla zoufalá maminka. Domnívá se, že se Charlotte nechtěla zabít, ale volala o pomoc. Jenže svůj čin dokonala.

Jsem přesvědčená, že plakala o pomoc a že chtěla, abychom ji našli a zachránili. Ale tentokrát jsme to nestihli,“ řekla Debbie a naznačila tím, že sebevražedné myšlenky a pohnutky měla její dcera už v minulosti. Nyní jí zbyly oči pro pláč. O svém osudu promluvila především proto, aby varovala ostatní rodiče, co se může stát. I teenager může být nevěrný a nemusí svou vinu unést.

VIDEO: Bloger se nechal uštknout kobrou.

tedbundy ( 13. února 2018 14:01 )

Jenom další hloupá, sobecká thot, podvedla a zradila svého přítele a místo toho, aby se tomu postavila čelem a uznala chybu, radši vytáhla victim card a zbaběle se zabila. A ještě si k tomu vybrala narozeniny svojí matky, který tím způsobila spoustu bolesti, která nikdy neodezní. Prostě kráva.

Lucio1 ( 12. února 2018 19:15 )

Neberte si prosím děvčata z ní příklad, aby tady nějaká zbyla...

Monikay ( 12. února 2018 18:55 )

Byla to hezká holka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání