Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vražda masérky Renaty (†44): Našli ji mrtvou se staženými kalhotkami! Policie má podezřelého

Autor: shp - 
12. února 2018
13:21

Policie už má podezřelého z ohavné vraždy slovenské masérky. Život Renaty (†44) má podle všeho na svědomí muž mladší o více než deset let než jeho oběť. Pokud bude odsouzen, bude za surový čin tvrdě pykat.

Případ z 3. února otřásl celým Slovenskem. Ženu, která poskytovala masérské služby v jednom z bytů na Kladnianské ulici v Bratislavě, našel bez známek života její přítel. Pitva ukázala, že ji někdo zavraždil.

Policejní vyšetřování odhalilo, že vrahem je podle všeho 33letý Alexander B. z okresu Dunajská Středa. „Vyšetřovatel Policejního sboru vznesl obvinění z obzvlášť závažného zločinu vraždy v souběhu s přečinem krádeže,“ informovala policie na svém Facebooku.

Podle dosavadních zjištění muž Renatu surově udusil a potom ještě ukradl dva telefony. Žena měla na těle modřiny a ležela se svlečenými kalhotkami. Obviněný byl již předán do Ústavu pro výkon trestu odnětí svobody v souvislosti s jiným trestním činem.

Pokud se u soudu prokáže, že Saša matku dvou dětí zabil, hrozí mu vysoký trest. V base může skončit na 15 až 20 let. Romana byla problémovým nájemníkem. Celý barák věděl, že si domů vodí mnoho mužů. Nakonec se jí to stalo osudným.

VIDEO: Další vražda ze Slovenska. Miroslav dostal doživotí za zabití Evy.

44Magnum ( 12. února 2018 22:48 )

RIZIKO POVOLANI

vosavopruz ( 12. února 2018 18:42 )

nejdřív píšete Renata a pak Romana,tak se pleskáči rozhodněte

villon ( 12. února 2018 16:11 )

Masérka ptáků.

sores ( 12. února 2018 16:05 )

Ani rozhoďnožky nemají být vražděny!!! A on dostane pouhých 15 let? A v polovině ho pustí, to jsou tedy zákony, v USA by dostal doživotí bez mrknutí oka. Tam vraždy tvrdě trestají, kdy už prostoduché Česko bude také konečně trestat.

Monikay ( 12. února 2018 15:43 )

Lidové rčení - kdo s čím zachází tím také schází...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání