Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dominika (†21) utopil vrah v jímce: Chtěl zabít i matku dítěte, které zneužíval?!

Autor: ljš - 
11. února 2018
05:00

Žila s odpornou zrůdou, která ji připravila o partnera a její dceři způsobila doživotní trauma. Přítelkyni zavražděného Dominika P. (21) Veronice zůstaly jen oči pro pláč. Z vyšetřování navíc vyplývá, že i na ni měl možná mladíkův vrah Jaromír Š. (46) spadeno.

Slovenka Veronika K. je jednou z klíčových postav únosu a vraždy Dominika P. S mladíkem totiž v posledních měsících chodila a kdysi měla vztah i s Jaromírem Š. Ten s ní a jejími dvěma dcerami dál bydlel v Luštěnicích na Mladoboleslavsku v Dominikově domě, jehož část mu mladík pronajímal.

Z domu ho Dominik bohužel zřejmě nevyhodil ani poté, co zjistil, že sexuálně zneužívá jednu z Veroničiných dcer. Věc ale v listopadu nahlásili na policii a byli rozhodnutí svědčit i u soudu. Právě tomu chtěl zřejmě Jaromír Š. zabránit.

Dominika v domě, od kterého měl klíče, omámil, odtáhl do auta a u opuštěného domku na Karlovarsku hodil do jímky. Mladík se ve výkalech utopil. Šanci přežít neměl, vrah totiž za ním ještě zavřel poklop.

Podle Mladé fronty Dnes není vyloučené, že podobný osud chystal Jaromír Š. i své bývalé přítelkyni. "Týden před únosem se s ní chtěl setkat. Ta odmítla a na schůzku nepřišla. Nevíme, zda už tehdy neplánoval se jí zbavit,“ řekl listu zdroj.

Veronika, kterou Dominikova rodina překvapivě neuvedla jako jeho přítelkyni na smutečním oznámení, po svém partnerovi truchlí na Facebooku. " Chybíš mi, Domčo," píše v jednom ze statusů a dodává: "Sedí na obláčku, dívá se na nás, jak se hroutíme. On ví, jak moc nám na něm záleželo... Věřím, že i my mu chybíme aspoň z třetinky tak, jak chybí on mně a nám, vlastně všem..."

Podvody a lži

Jaromír Š. Veroniku kontaktoval i po vraždě. Vydával se však za Dominika. Z jeho telefonu poslal zprávu, že míří za hranice a že si obvinění o sexuálním obtěžování vymyslel. Dokonce se k odpornému činu sám přiznával. Navíc své přítelkyni doporučoval, aby se vrátila k Jaromírovi Š. Ženě ale kvůli chybám, stylu, ale i obsahu hned došlo, že esemesku Dominik určitě nepsal.

Než policisté mladíkova vraha dopadli, musela si od něj navíc vyslechnout historku, která měla vysvětlit kamerový záznam, na kterém je únos zachycený. Jaromír Š. tvrdil, že Dominika vezl k lékaři, nakonec prý ale z auta za městem vystoupil. Policii se ale nakonec k činu přiznal, pro nepohodlného svědka už bylo ale bohužel pozdě.

 

riwenda@seznam.cz ( 11. února 2018 18:07 )

 FrndkaKrnda Jak nekdo neco takoveho muze do***e napsat? Jsi normalni kreten a mel by jsi se lecit a nelezt mezi ostatni lidi. Ne kazdy by mel mit pravo se vyjadrovat.

marlen52 ( 11. února 2018 14:48 )

co s takovou zrůdou popravit nic jiného si zezaslouží a teď jde o to jestli matka věděla co dělá její dceři

gutta ( 11. února 2018 11:39 )

Nemal by som najmensie vycitky toho netvora rezat a solit az kym by neskapal.

CiArA5 ( 11. února 2018 11:23 )

!! TREST SMRTI !! ..A HODIT HO DO TE JIMKY A ZAVRIT ZA NIM POKLOP...POTOM TAM PRIVEST JEHO RODINU A ONI BUDOU POSLOUCHAT TO JEHO KNUCENI A PROSENI O ZIVOT...A TEN POKLOP SANOZREJME UZ NEOTEVRIT!! ...TO UZ PRECE NENI CLOVEK ..predstavte si vsichni tady,ze by on toto provedl nekomu z Vasi rodiny!! tady,ze by on toto provedl nekomu z Vasi rodiny

villon ( 11. února 2018 11:22 )

Za oko oči dvě, za zub zuby všechny!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání