Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celostátně hledaný se udal: Na kuráž vypil lahev tvrdého

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie  (Autor: ČTK)
10. února 2018
16:45

Policisté ze Světlé nad Sázavou nevěřili vlastním očím. Celostátně hledaný muž (26) se v noci ze čtvrtka na pátek rozhodl dobrovolně vzdát. Než na sebe zavolal policii, musel se posilnit alkoholem.

Muž z Přerovska byl odsouzen k pobytu za mřížemi. Nástupu do vězení se však vyhýbal, a tak na něj v lednu vydal okresní soud příkaz k dodání do výkonu trestu. Bylo po něm vyhlášeno celostátní pátrání. Důvod pátrání však policie odmítla sdělit.

Krátce před půlnocí se hledaný muž policii sám ozval. „Na linku tísňového volání uvedl, že je hledanou osobou, nachází se před jedním z barů ve Světlé nad Sázavou a žádá, aby si pro něj dojela policejní hlídka,“ popsala policejní mluvčí Stanislava Miláčková.

Padla láhev tvrdého

Operační důstojník k baru okamžitě vyslal policejní hlídku. Hledaného šestadvacetiletého muže na místě skutečně našla. Policistům se jevil opilý, což následně potvrdila dechová zkouška.  „Nadýchal 2,29 promile,“ konstatovala Miláčková. Což se rovná zhruba lahvi tvrdého alkoholu.

Převozu do věznice to ale nijak nebránilo. Po provedení potřebných úkonů tak policisté muže eskortovali do nápravného zařízení.

jany ( 10. února 2018 19:13 )

ocenuju to

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání