Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tereza (21) prý pašovala drogy opakovaně, píší pákistánská média: Je to hoax, vzkazuje její právník

Autor: ana - 
18. února 2018
05:00

V pákistánské televizi Samaa.tv vyšla v souvislosti s novým soudním stáním minulý týden zpráva, že se česká pašeračka Tereza H. (21) přiznala k opakovanému pašování heroinu do Evropy. Je to lež, rezolutně vzkazuje exkluzivně pro Blesk Terezin právník Čaudhrí Džavád Zafar.

Podle právníka Tereza před soudem nic takového neřekla: „Ne, to je podvod, nikdy před soudem nic takového neřekla. Její případ je stále předmětem šetření, stále probíhá soudní řízení." Soud, který rozhodne o trestu, se bude podle Terezina právníka konat nejdříve za půl roku. Že vyšetřování případu dál pokračuje, potvrdila i mluvčí českého ministerstva zahraničí Irena Valentová. 

Nebezpečný milenec může být v Evropě

Ve středu se rovněž objevila zpráva, že policii se již podařilo zadržet Terezina šéfa a údajného milence T. T. Tárika, kterého hledal Interpol. I to Čaudhrí Džavád Zafar dementoval. Podle dostupných informací je i tato informace nepravdivá. Nebezpečný Tárik se může nacházet stále v Anglii, přesněji řečeno v Manchesteru.

Tereza ihned po zadržení začala s policií spolupracovat a prozradila i jména dalších lidí, kteří měli být do pašování zapojeni. T. T. Tárik je tak i nadále v hledáčku vyšetřovatelů.

amarok ( 18. února 2018 20:36 )

Vypadá to na špagát...

moiaza ( 18. února 2018 15:03 )

Bože, to zas je inteligentní diskuze. Ta Havloidní pakáž nedokáže napsat jednu rozumnou větu k dané věci.

alideda ( 18. února 2018 15:00 )

opet buzeranti onanujou...

bullshit ( 18. února 2018 13:26 )

Myslím že je to účelovka od mafie : O)

drzaaaa ( 18. února 2018 11:58 )

jak jsi moudrý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání