Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt rodiny ze Zlína: Hrůzu přežily jen želvy, kočky zahynuly v přepravkách

Autor: sč - 
9. února 2018
05:02

Dům smrti měl živé obyvatele! V tajemné vilce, ukryté za živým plotem, našli kriminalisté nejen tři mrtvé členy jedné rodiny – matku (†60), dceru (†34) a syna (†37), ale i tři zvláštním způsobem umístěné uhynulé kočky. Naživu zůstaly jen dvě želvy.

Nešťastnou rodinu, která žila izolovaně v pronajaté vilce, dlouhé týdny nikdo nepostrádal. Sousedé si ale všimli, že mladší žena měla tři trojbarevné kočky. „Chodívala si s nimi hrát na nedaleké hřiště. Nikdo neví, kam zmizely,“ upozornila paní Veronika (31).

Jak Blesk zjistil, do domu smrti přijela odchytová služba, což potvrdil Pavel Janík, zástupce ředitele městské policie. Ta zvířata převezla do útulku. „Bohužel, kočky byly uhynulé a každá byla v domě údajně ve své přepravce, což je divné. Odtud budou převezeny do kafilerie v Otrokovicích,“ řekla Blesku vedoucí útulku Eva Poiselová (39).

„Přivezli ještě dvě želvy. Jednu vodní a suchozemskou. Byly zanedbané, mají hodně přerostlé drápy. Moc se o ně nestarali. Byli bychom rádi, kdyby se jich někdo ujal,“ dodala. 

Láska k bráchovi?

Lidé v okolí znali rodinu velmi málo, ale všimli si několika podivností. „Ta mladá žena nosila dlouhý cop a houpávala se na houpačce na dětském hřišti, což v jejím věku není moc normální. Řekla, že je učitelka v mateřské škole, ale nemá práci. A navíc tvrdila, že ten muž je její partner. Přitom to byl bratr,“ kroutila hlavou jedna ze sousedek. Mnozí si opravdu mysleli, že jsou to manželé.

Obchází tu strach

Případ stále obestírá tajemství a policejní informační embargo. Vyšetřovatelé pracují se všemi verzemi, včetně hromadné sebevraždy, ale i vraždy člověkem zvenčí. V lidech tahle možnost vyvolává strach. „Nevíme, jak to bylo a zda se nějaký vrah nepotuluje venku. Raději se k tomu domu nepřibližuji, i když dříve jsem chodívala okolo,“ svěřila se Marie (70).

hejpockej ( 10. února 2018 04:55 )

nikdo nesnasi umirani statecne, kukuku...a nemuzete hazet vsechny do jednoho pytle... vrah byl asi magor, kdyz kocky pozaviral do prenosek... a musel to byt nekdo koho znali, jinak by se chytit od ciziho nenechali..

hejpockej ( 10. února 2018 04:53 )

o zvirata se moc nestarali, navic nepracovali, toz skoda jich neni...

amulet ( 9. února 2018 21:37 )

tu řelvu bych vzal. jak se k ni dostat?

andorea ( 9. února 2018 18:59 )

Ty kočky byly době příchodu policie už mrtvé. Ten čin se prý stal před několika týdny, to neměly šanci přežít...

adref ( 9. února 2018 13:08 )

Prece ten dum kriminalka prohledavala,to si nevsimli prenosek s kockama?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání