Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nové video pašeračky Terezy: K soudu šla s úsměvem a modlila se!

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
8. února 2018
18:44

Zdá se, že Tereze H. (21) za mřížemi otrnulo! Na záběrech z její poslední návštěvy u soudu v pákistánském Láhauru je na její tváři dokonce patrný úsměv.

K soudu Tereza chodí téměř každý týden. Vyšetřování totiž stále probíhá a soud je tak podle pákistánských zákonů povinen ji pravidelně vyslechnout a rozhodnout o prodloužení vazby. 

Naposledy se tak stalo ve středu, kdy soudce Češce pobyt za mřížemi prodloužil o dalších osm dní. I tentokrát byla Tereza podle záběru serveru Daily Pakistan oblečena v tradičním sárí, výraz v její tváři byl ale jiný než při prvním stání. Zatímco se před 14 dny tvářila zkroušeně a prosila rodinu o pomoc, tentokrát znovu rozdávala úsměvy. Cestou k soudu měla navíc sepjaté ruce, jako by se modlila.

Zda došlo v soudní síni k nějakému zásadnímu zvratu, zatím není jasné. Server Samaa.tv uvedl, že se Češka přiznala, že s cílem převážet heroin Pákistán navštívila v minulosti již několikrát. Měla prý také říct, že někdo z jejích přátel se pašováním drog zabývá a že jí při činu pomáhali také někteří Pákistánci. Mluvčí české diplomacie Irena Valentová ale uvedla, že tuto informaci pákistánských médií o výpovědi Češky potvrdit nemůže. Zástupci ambasády se přitom účastní všech Tereziných soudních líčení.

Podle zmíněného serveru byl již dopaden také Terezin šéf a milenec Tárik. I on by údajně již měl čekat na soud ve vazbě. Rozsudek nad stíhanou Češkou podle jejího právníka nepadne dříve než za několik měsíců. Vydání do vlasti do té doby nepřichází v úvahu.

Tereza byla zadržena začátkem ledna na letišti v Láhauru. V jejím kufru našli celníci devět kilogramů heroinu. Mířit měla přes Abú Dhabi do Irska, odkud měla také víza. 

Video  Zoufalá pašeračka Tereza (21) u soudu: Poslala dojemný vzkaz rodičům.  - Daily Pakistan
Video se připravuje ...

Limone ( 16. února 2018 10:41 )

 Zdejší názory je každodenní kbelík špíny, hnusu, perverze, závisti a ubohosti spodiny tohoto národa. Neúspěšných, závistivých a zlých lidí většinou na společenském dně Českého národa !!!

Julyus ( 15. února 2018 19:03 )

Tak to sa jej nečudujem, ja by som v jej situácii robil všetko možné aj nemožné, nie len obliekol tradičné pakistanské sárí a začal sa modliť ich náboženstvo. Ide jej predsa o doživotie. Aby sme neboli v budúcnosti prekvapení s miernym rozsudkom!

malavelka ( 15. února 2018 17:27 )

Jsme už ve stavu jakési tranformace, jelikož naše systémy/ minulký a stejně tak tento současný/ dobře nefungují. Jde jen o to, zda se dokážeme dobře rozhodovat,nebo uděláme špatný/či méně dobrý tah, jako je tomu třeba u šachu/,a pak nastoupí systém , který nastolí cizáci.

karlos107 ( 15. února 2018 15:46 )

pjotri ( 15. února 2018 11:11 )

Pokud nebude odsouzena blbka, ktera priznala 4x pasovani fetu, kdo by pak byl odsouzen??? Ze by ten, kdo pasuje vic jak 4x? Treba az od 5x? Kriminal dostane jiste, jde jen o to, aby ji nevratili domu. At si ji nechaji..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání