Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyvražděná rodina ve Zlíně: Do práce nechodili, ale za luxus platili desetitisíce!

Autor: ljš - 
9. února 2018
12:15

Jedna velká záhada! Nález tří těl v třípatrové vile na okraji Zlína stále vyvolává otázky. Podle sousedů se rodina chovala velmi zvláštně, stranila se okolí a sourozenci se dokonce vydávali za partnery. Nejasné také je, z čeho rodina platila velmi drahý nájem obřího domu.

Do zaměstnání totiž podle sousedů nikdo z trojice nechodil. Sedmatřicetiletý muž prý ale tvrdil, že se živí v oblasti počítačů a pracuje z domu. Doma zůstávala s šedesátiletou matkou i jeho sestra. „Říkala mi, že je učitelka v mateřské školce, ale že teď nemá práci, ale vykládala mi o tom pánovi, že to je její přítel, ne brácha…“ uvedla jedna z místních.

Sousedy proto překvapilo, že si rodina mohla z jediného platu dovolit pronajímat třípatrovou luxusní vilu po rekonstrukci. Podle televize Nova za ni před pěti lety její majitelka chtěla nájemné ve výši 20 tisíc korun měsíčně. Dá se předpokládat, že v současnosti byla cena ještě vyšší. 

Když se trojice u domu před několika týdny přestala objevovat a v domě se nesvítilo, myslela si většina místních, že se odstěhovali. Na tragédii přišel až otec sourozenců, který se svou bývalou ženou již nežil. V pondělí uviděl přes okno mrtvá těla a zavolal policii. 

Kriminalisté případ šetří jako vraždu. Podle jedné ze sousedek mluvili o tom, že je na místě činu hodně krve. Zemřelý muž měl mít navíc na hlavě igelitový sáček. Žádnou z těchto informací však policie zatím nepotvrdila a státní zástupce na případ uvalil embargo. Mezi místními tak dál narůstá strach, že pachatel je stále na svobodě.

deratizater ( 10. února 2018 04:55 )

po patnácti létech ve státních službách se valet ve čtyřiceti na rentě to nemá chybu

deratizater ( 10. února 2018 04:48 )

byla to nejspíše klasická domací zabijačka a vrah spáchal sebesrandu tím že si nasadil igelitový pytlík na hlavu

petr gerhardt ( 10. února 2018 01:07 )

Proč se neřeší,že rodina patřila do vztahu vítěze "Jackpotu" Eurojackpotu???Dnes jsem potkal v hospůdce člověka, který tvrdil,že se jednalo o to,že majitelé čekali na "podíl " tiketu,který vsadila majitelka....Ale prý byla lepší cena"umlčeni ". Tohle je info z hospody a i když by to byla pravda z půlky, jak je možné, že lidé / kteří toto říkají/, jsou na svobodě..P.S. Doveďte nám ho ---

zvonekdozahrady ( 9. února 2018 22:57 )

 Vítězství lásky a pravdy v praxi.

lv1980 ( 9. února 2018 22:23 )

 Taky pracuju z domu, jako OSVČ. Bohužel sousedi si mysli ze nedelam nic a ze muzou kdykoli otravovat s čímkoli. Jak neotevru na první zazvoneni, tak to zkoušejí třeba 5x. Hruza.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání