Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lidská hyena se pokusila zabít štěně: Přes plot mu hodila párek s hřebíky

27 hřebíků a 8 vrutů. To vše měla malá fenka v žaludku.
27 hřebíků a 8 vrutů. To vše měla malá fenka v žaludku.  (Autor: MP Košťany)
Autor: ana - 
9. února 2018
09:14

Majitelé osmiměsíčního štěňátka z obce Košťany na Teplicku zuří. Zatím neznámý pachatel hodil přes plot párek s osmi vruty a 27 hřebíky. Jejich osmiměsíční fenka německého ovčáka je po operaci a mimo ohrožení života. Město zvažuje trestní oznámení.

Nejedná se rozhodně o jediný podobný případ v této obci. „Vážení občané, majitelé psů, buďte obezřetní při venčení svých čtyřnohých miláčků a pečlivě zkontrolujte své zahrady. V Košťanech bylo hlášeno již několik pokusů o zranění psů pohozenou návnadou v podobě uzeniny se šrouby,“ tak zní varování Městské policie Košťany.

Můžou za to hromádky

Neuklizené psí exkrementy totiž mohou být údajně jedním z důvodů, proč se někdo pokouší tímto trýznivým způsobem zvířata zranit. „Není to příjemná zpráva, ale možná je to právě proto, že většina po svých psech neuklízí. A přitom na tom není nic těžkého. Doufám, že na takovou návnadu nenarazíme. Děkuju za upozornění,“ reaguje například Veronika Ř.

Lada V. na sociální síti naopak tvrdí, že v Košťanech na rozdíl od jiných měst po psech dokonce páníčci i uklízejí. „Neustále jsou k dispozici i sáčky. Tohle je hnus, doufám, že se přijde brzo na toho debila, který to dělá,“ píše.

Košťanská radnice podle slov místostarosty Zbyňka Krále zvažuje v souvislosti s tímto případem podat trestní oznámení na neznámého pachatele.

vaber ( 9. února 2018 11:46 )

člověk svojí činností zlikvidoval 50% druhů živočichů, rostlin i mikroorganizmů které tady v minulých desetiletích ještě spokojeně žili, přírodu obětoval nějakým papírkům, kterým říká peníze a za peníze vyrobil obrovské množství odpadků a jedů, kterými zamořil půdu, vodu i vzduch ,vyrobil tolik CO2 ,že zcela zničil tepelnou rovnováhu na planetě. Dnes dosahují teploty na planetě maximálních hodnot pro přežití vyšších organizmů, do 30ti let vyroste teplota natolik, že život začne hromadně vymírat a člově nebude výjimka, přemnožení a hrabivost člověka zničila tuto ,ve vesmíru, vyjímečnou planetu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání