Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Vyvraždění rodiny ve Zlíně: Jedna z obětí měla na hlavě sáček, tvrdí soused

Autor: dce, ČTK - 
7. února 2018
10:00

Otřesný nález v jednom ze zlínských domů šokoval celé Česko. Policie zde našla tři mrtvé členy jedné rodiny - matku a její dvě dospělé děti. Policie jejich úmrtí vyšetřuje jako vraždu, co přesně se v domě ale stalo, není jasné. Těla ovšem v domě ležela několik týdnů, možná měsíců.

Na mrtvá těla upozornil v pondělí policii bývalý manžel mrtvé ženy (†60), v domě se nacházel také jejich syn (†37) a dcera (†34), všichni byli mrtví už delší dobu. Původně se údajně pracovalo s verzí otravy oxidem uhelnatým, v úterý ale policisté prozradili, že věc vyšetřují jako vraždu!

Podle sousedů rodina z domu, ve kterém žili přibližně tři roky, nevyšla dlouhé týdny - někteří tvrdí, že je neviděli od listopadu. Jedna ze sousedek médiím prozradila, že zaslechla rozhovor policistů. „Všude na stěnách i podlaze prý byla krev,“ tvrdí žena.

VIDEO: Smrt matky a dvou dětí šetří jako vraždu! Těla v domě ležela týdny, našel je otec

Video  Smrt matky a dvou dětí šetří jako vraždu! Těla v domě ležela týdny, našel je otec  - Studio Blesk
Video se připravuje ...

S šokujícím tvrzením přišel i jiný soused. „Slyšel jsem, že jeden z těch, co zemřeli, měl na hlavě sáček, asi to byly vraždy,“ tvrdil muž ve středních letech Deníku. Co se v domě stalo, odhalí vyšetřování ale i nařízená soudní pitva. Kromě vraždy mohlo jít rovněž o dvojnásobnou vraždu a sebevraždu či dokonce o hromadnou sebevraždu!

Když se podezření ze spáchání vraždy potvrdí, půjde o první letošní případ ve Zlínském kraji. Loni policie v regionu evidovala tři vraždy. V dubnu ubodal osmatřicetiletý muž v restauraci v Bezměrově na Kroměřížsku svou někdejší o osm let mladší přítelkyni. Na konci září zaútočil osmadvacetiletý muž nožem na své dvě nezletilé děti ve Starém Městě na Uherskohradišťsku. Tříletá dívka zemřela, pětiletý chlapec skončil v nemocnici. O prvním listopadovém víkendu jednašedesátiletá žena v rekreační chatě v Senince na Vsetínsku několikrát bodla kuchyňským nožem do hrudníku svého pětapadesátiletého muže, který následkům útoku podlehl.

monca82 ( 12. února 2018 05:14 )

je zvláštní, že je někdo nenašel dřív..třeba ten majitel nemovitosti..jak třeba platili nájem? to měli zaplaceno předem na celý rok..že je nehledal??...a že ten manžel nekontaktoval policii dřív..že mu nebylo divné že se tak dlouho jeho děti neozvaly...

elopapx ( 7. února 2018 19:47 )

To máte těžký.. Pokud by pracovali ve velké montovně např. o 1500 zaměstnancích,pochybuji,že by takový zaměstnavatel po každém zaměstnanci co nepřišel pátral.Prostě nedodá do 3 dnů PN,píše mu ˇAčka a pak ho vyhodí... Víc to neřeší. A sousedi ?Pokud nebyli kdovíjak družní, tak proč se starat. Beztak už i na vesnici,každej zaleze do svýho,v pět, v šest je tma teď v zimě a každej chce mít svůj klid. Vy se staráte o to zda je Váš soused doma a kdy přišel, odešel ?Já tedy ne. Vůbec mne to nezajímá a dost by mi i vadilo,kdyby se někdo takhle pídil o informaci o mne. Tak to dneska je. Nevím čemu se kdo diví...

denneter ( 7. února 2018 13:50 )

mrtví-mladí

Monikay ( 7. února 2018 12:53 )

Na tom je mimo jiné strašidelné, že nikoho z nich okolí nepostrádalo, myslím v práci, kamarádi atd. neumím si to představit.

prycsnima ( 7. února 2018 11:46 )

 Tak mi připadá že v Česku je strašně moc všelijakých ksindlů .A to si sem chcete natahat ještě ty primitivní čmoudy slimácký !?Je tu už dost kret énů co přitáhli ze slovenských,,dědin" !Lidi neblbněte. Slimáci se Přemnožují a jsou nevymítitelní .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání