Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pátrání po ženách v maskách bosorek: Vařily dívku v kotli

Autor: shp - 
6. února 2018
16:28

Skutečné čarodějnice to nebyly, ale zachovaly se stejně krutě. Německá policie pátrá po dvou ženách v maskách bosorek, které na karnevalu v Eppingenu zaživa vařily dívku, který utrpěla vážné popáleniny. Vše přitom začalo jako vtip...

Jinak veselý a v Eppingenu populární karneval čarodějnic dopadl letos tragicky. Dvě ženy převlečené za bosorky strčily do kotle s vařící vodou nebohou osmnáctiletou dívku. Její kamarádi se nejdřív smáli, mysleli si, že jde o vtip. Pak ale viděli, že je zle.

Než se dotyčná z kotle dostala, utrpěla na nohách vážné popáleniny. Jizvy bude mít možná nadosmrti. Umístěna byla na oddělení speciální péče. V nemocnici ji čeká minimálně týdenní pobyt.

Podezřelé bosorky ve zmatku, který na karnevalu nastal, zmizely neznámo kam. Policie nemá zatím žádnou kloudnou stopu, a jelikož měly ženy na hlavách masky, je možné, že krutý útok nebude nikdy vyšetřen.

Případ vyvolal v celém Německu svou netradičností velké pozdvižení. Fotky kotle sdílely na sociálních sítích stovky lidí. Všichni se ptají, kdo mohou dotyčné agresivní čarodějnice být. Zatím to nevypadá, že by se chtěly samy přihlásit...

VIDEO: Pálení čarodějnic v Praze

prycsnima ( 6. února 2018 16:59 )

 Blbý jak Němci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání