Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matku Světlanu (†41) znásilnil mladík zvedákem na auto. Vykrvácela

Autor: shp - 
6. února 2018
16:26

Byla na cestě domů z pohřbu kamaráda v ruském Saratově. Mladík Danil Češko (19) nabídl krásné mamince dvou dětí Světlaně Sapogově (41) odvoz. Protože truchlili nad ztrátou blízkého člověka, kterého oba znali, souhlasila. To se jí stalo osudné. Danil ji znásilnil tak brutálně, že zemřela.

Danil na cestě zastavil a dožadoval se od Světlany sexu. Když odmítla, napadl ji a začal bít. Použil i zvedák na auto.

Matka dcerky (13) a chlapce (11) utrpěla tak vážné zranění, až nakonec vykrvácela. Danil ji po hrozném činu nechal umírat v autě, pláchl, ale spravedlnosti dlouho neutíkal. Byl dopaden policií, které se ke všemu okamžitě přiznal.

Zvedák na auto byl nalezen na zadním sedadle vozu hned vedle Světlany. Byl celý od krve. Nyní ho zkoumá policie. Světlana ztratila tři litry krve,“ prohlásila kamarádka zavražděné matky Naděžda. Ztráta krve byla enormní a fatální.

"On ji nechal v autě krvácet a pláchl. Lékaři ji operovali celou noc a dvakrát ji resuscitovali,“ dodala Naděžda. Jejich snaha byla ale marná.

Danil ale spravedlnosti dlouho neutíkal. Byl dopaden policií, které se ke všemu okamžitě přiznal. Byl obviněn z vraždy a znásilnění a čeká ho soud.

Video: Záchrana znásilňované sexuální otrokyně připoutané na řetězu:

Video  Záběry z momentu, kdy policie objevila a po dlouhých dvou měsících osvobodila unesenou Kalu Brown.  - Youtube/Mike Hartman
Video se připravuje ...

jasnovidec01 ( 6. února 2018 19:54 )

krakonos5000:Podstatný údaj o tomto zavrženíhodném činu chybí: Ten hever byl hydraulický nebo šroubový?::: zeptej se své ženy který by tam měla raději ty hovado

jasnovidec01 ( 6. února 2018 19:52 )

putnam:jeden sem sere politiku a druhej čin zesměšňuje .. krakonos5000: pánové co by jste říkali bejt na místě té ženy ,nebo vaše příbuzná???kdyby to byl někdo z rodiny ,taky by jste takhle reagovali ???

krakonos5000 ( 6. února 2018 19:03 )

Podstatný údaj o tomto zavrženíhodném činu chybí: Ten hever byl hydraulický nebo šroubový?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání