Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Německá policie šetří žadatele o azyl: Obtěžoval v bazénu dvě Češky

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: scom)
Autor: ČTK ljš - 
6. února 2018
08:48

Německá policie v pátek zadržela 45letého žadatele o azyl, který údajně v akvaparku v bavorském pohraničním městečku Waldmünchen obtěžoval dvě návštěvnice z Česka. Informoval o tom server deníku Wochenblatt. Cizinci na místě zakázali vstup do zařízení, policie jej vyšetřuje kvůli podezření ze sexuálního obtěžování.

Ženy z Česka 45letý muž v akvaparku Aquafit Erlebnisbad ve Waldmünchenu, který leží asi 15 kilometrů jihozápadně od Domažlic, obtěžoval podle policie neodbytně. Tisknul se k nim v solankové lázni a nepřestal ani poté, co ho Češky vyzvaly, aby toho nechal. Jedné z nich podle serveru Wochenblatt následně přeložil nohu přes nohu. Ženy pak informovaly plavčíka, který zavolal policii.

Strážníky po příjezdu oslovil další návštěvník akvaparku – dvanáctiletý chlapec – který jim oznámil, že jej stejný muž krátce před tím osahával v horní části těla.

Podle serveru Wochenblatt byl muž zaměstnancům akvaparku podezřelý již dříve, nezaregistrovali ale, že by někomu něco udělal. Případné další oběti obtěžování policie vyzvala, aby se přihlásily.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání