Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tisíc mrtvých kuřat: Na D1 ve směru na Brno se tvoří kolony

Video se připravuje ...
Autor: ana - 
6. února 2018
07:35

Ze zatím nezjištěných příčin došlo v úterý okolo šesté hodiny ranní k převrácení kamionu převážejího živá kuřata. Trasa Praha–Řítkovice byla od 9. km uzavřena. Policie již zprůjezdnila jeden jízdní pruh. Tvoří se kolony.

Na místě nehody hasiči odklízejí téměř tisíc mrtvých kuřat. Mnoho jich zmateně pobíhá v okolí. Převrácený kamion se začal okolo 7. hodiny vyprošťovat. Těsně přes osmou hodinou již stál na kolech. Policie řídí dopravu. Průjezdný je pouze jeden pruh. Tvoří se několikakilometrové kolony. Podle zatím dostupných informací je řidič kamionu lehce zraněn.

Příčina nehody je předmětem vyšetřování. Z ověřených zdrojů může za nehodou být i mikrospánek řidiče. Podrobnosti pro vás připravujeme.

VIDEO Tisíc mrtvých kuřat: D1 na Brno byla uzavřena:

bibijana ( 6. února 2018 16:02 )

Jsou to všechno velice smutné zprávy.Tohle pendlování žívých zvířat nejen po republice, ale i po okolních státech, nenávidím. Tyhle auta poznám hned.Kolikrát v mrazech a obrovských vederech tam živá zvířata nesmírně trpí. Jednou jsem v takových tropech zastavila u benzínky, kde byl odstavený slovenský náklaďák s dobytkem. Takový strašný nářek zvířat jsem ještě nezažila.Zvířata zažívají stres, škodlivé látky se tak dostanou do masa a pak se o hodnotné stravě nedá vůbec mluvit.Není divu,že je tolik rakoviny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání