Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mačetou plánoval vraždit gaye: Bisexuál s hákovým křížem na zdi se prozradil sám

5. února 2018
16:08

Přitahují ho ženy i muži. Sám to přiznal u soudu. Přesto nenávidí homosexuály, které chtěl bez slitování povraždit. Neonacista Ethan Stables (20) z anglické Cumbrie byl odsouzen za přípravu terorismu. V místním baru chtěl napadnout gaye a zabíjet mačetou. Naštěstí byl včas dopaden.

Mladík sám sebe označující za bisexuála a autistu neukázal příliš inteligence. Na internetu zveřejnil video, na kterém pálí LGBT (lesby, gayové, bisexuálové a transsexuálové) vlajku a přidal k ní popisek: „Gayové vypadají nejlépe, když hoří.“

K tomu na Googlu vyhledával slovní spojení jako „Jak vyrobit chemický jed?“, „Jaké je to ve vězení pro vraha?“, „Chci vyrazit na vražedné řádění“ a bizarní dotaz „Stříhají vás ve vězení?“. Policie tak neměla s jeho dopadením příliš velkou práci.

Strážci zákona navíc dostali tip z extrémně pravicové skupiny na Facebooku, na kterou Stables napsal: „Jdu do války!“ Nešel, byl včas zadržen. Policie u něj našla mnoho nebezpečných zbraní včetně mačety, sekyry nebo kladiva.

Mladík měl navíc vyzdoben pokoj hákovými kříži. U soudu všechna obvinění Stables popřel. Nakonec byl ale uznán vinným z přípravy terorismu a několika dalších zločinů. Vynesení rozsudku teprve proběhne. Třeba Stables přehodnotí ve vězení svůj pohled na nacismus a gaye.

VIDEO: Týraný pes byl nucen hajlovat.

Video  Muž z roztomilého psíka své přítelkyně vytvořil malého nacistu.  - Youtube / Samantha Jones
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání