Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální smrt Renaty (†44): Zavražděnou ji našli v posteli

Autor: shp - 
5. února 2018
20:30

Hlavním městem Slovenska otřásl brutální zločin. Renata S. (†44) byla krutě zavražděna. Celé tělo měla poseté modřinami, na hlavně měla poranění a kalhotky měla svlečené. Oběť ohyzdného činu si ve volném čase měla přivydělávat poskytováním masážních služeb přes seznamku.

Nehybné tělo nebohé ženy našel v bytě na Kladnianské ulici v Bratislavě její přítel. Okamžitě zalarmoval policii a záchranku. Bylo však pozdě. Svědkové pro TV JOJ uvedli, že Renata ležela na posteli, měla podlitiny a krvavou tvář. Pitva pak prokázala, že žena byla zavražděna.

Renata měla žít v jednopokojovém bytě sama a podle informací webu Pluska.sk pracovala v nočním podniku. Sousedé tvrdí, že s tím chtěla skončit. Obyvatelé bytovky ji naposledy viděli v pátek, když nakupovala potraviny. Případ nyní usilovně vyšetřuje policie.

V této souvislosti je vedené trestní stíhání ve věci obzvlášť závažného zločinu vraždy,“ uvedl bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff. Kriminalisté měli zjišťovat, zda někdo neviděl vysokého muže. Případně, zda se do bytu Renaty někdo nesnažil dostat v noci z pátku na sobotu.

Odborníci se shodují, že ženy, které si vydělávají podobnými službami, velmi riskují. „Když někoho pustíte do vlastního bytu, musíte si uvědomovat riziko. Možná se takové ženy dají uchlácholit tím, že jsou ve svém domácím prostředí. Je to velká absurdita, protože právě to může být nejrizikovější,“ uvedla socioložka Silvia Porubänová.

VIDEO: Krimi případ ze Slovenska – Miroslav dostal za vraždu Evy doživotí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání