Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ingrid (†40) potkala na seznamce svého vraha: Maminku tří dcer rozřezal ve vaně

Autor: lm - 
5. února 2018
06:11

Dva roky po rozvodu byla připravená na nový vztah. Svobodná maminka Ingrid Lyne (†40) si chtěla najít spolehlivého partnera, který by jí pomohl s výchovou tří dcerek. Namísto toho ale přes internet poznala vraha, který jí brutálně zavraždil a její tělo rozsekal.

Ingrid (†40) z amerického Seattlu pracovala jako zdravotní sestra a starala se o tři malé dcerky (10, 8 a 6), takže na hledání nového partnera neměla moc času. Přátelé ji proto dva roky po rozvodu přemluvili, aby zkusila internetovou seznamku. Citlivá, zábavná a láskyplná žena si podle nich zasloužila konečně najít štěstí. Jenže muž, kterého přes internet poznala, měl k perfektnímu partnerovi hodně daleko.

Svodná maminka se v roce 2016 přes internet seznámila s Johnem Charltonem. Muž neměl stálé zaměstnání ani střechu nad hlavou a přespával v útulcích pro bezdomovce a u bývalé přítelkyně. Navíc to byl alkoholik a měl velmi dlouhý trestní rejstřík, zahrnující i útok na vlastní rodiče. Jestli o tom Ingrid věděla, není jisté. Možná měla pro jeho složitou situaci pochopení, ale možná taky vůbec nevěděla, jak nebezpečný je. 

V dubnu 2016 po měsíční známosti spolu vyrazili na baseballový zápas, zatímco její tři dcerky hlídal bývalý manžel. Když je táta šel druhý den vrátit, Ingrid doma nebyla. Spolu s matkou ženy proto vešli do domu, ale po Ingrid nebylo ani stopy. Matka proto kontaktovala jejího nového přítele, který tvrdil, že ji po zápase doprovodil domů, ale přes noc nezůstal. Policistům se to ale moc nezdálo.

V domě matky našli 40centimetrovou pilku a v odtoku vany byla krev a lidské tkáně. Během následujících dní začali lidé po Seattlu nalézat na různých místech plastové pytle s kusy lidských těl. Ukázalo se, že jde právě o pohřešovanou Ingrid, kterou zabil její nový partner.

John Charlton se loni v říjnu u soudu k vraždě přiznal, motiv odporného činu ale neobjasnil. Vrah tvrdí, že se osudného včera opil a na nic si nepamatuje. Soudkyně ho na základě toho poslala letos v lednu na 27 let do vězení. Při vynesení rozsudku si postěžovala, že to je podle zákonů státu Washington nejtvrdší možný trest, ale kdyby mohla, tak by ho s radostí poslala do kriminálu na delší dobu. "To, co jste udělal, bylo neskutečně brutální a kruté," pronesla přitom na adresu vraha. 

XLADI ( 6. února 2018 06:41 )

No Trest smrti je řešení, ale myslím že doživotí na samotce je horší trest. Hnít mezi 4 šedejma zdma několik desítek let aby o tom mohl přemýšlet je dost drsný. Překonalo by to jen kdyby musel ještě makat.

XLADI ( 6. února 2018 06:38 )

Některý ženský mají opravdu divný výběr. Ona normálně pracuje a vychovává 3 děti a nechá se sbalit nebo sbalí flákače, bezdomovce a alkoholika v jedné osobě. To nemohlo dopadnout dobře. Prostě hajzlíci jsou asi přitažlivější. Smůla už je pozdě, snad to bude ponaučení pro některý jiný zenský

pekaaaros ( 5. února 2018 17:14 )

Zaslouží si druhou šanci ne? Kdo ví, jak těžké měl dětství. Soud by k tomu měl přihlédnout a pustit ho. Takový člověk si zaslouží naši lásku a porozumění. Co na to říkáte, milá paní Šabatová, milí sluníčkáři? Počkat vlastně ne. Není to džihádistický migrant, tak ten si zaslouží spravedlivý trest, ne žádné promíjení. To je vlastně fakt.

Antonin Blaha ( 5. února 2018 12:26 )

 Vim ze to reknu drsne ale podle pana Plzaka ,opravdu hledate zenu po 40 s tremi tzv.cizimi detmi o ktere by se mel starat? Hledala andela nebo byla tak naivni?

takytaky ( 5. února 2018 12:14 )

Zrovna se zpětně díváme na dánský seriál Zločin. Taky šikovná maminka a manželka hledala na seznamce, ta navíc na VIP. Jasně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání