Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krutý otec pověsil syna (5) na provaz a zbil ho holí, protože se pokakal. Strýc tyranii natáčel

Autor: shp - 
2. února 2018
15:08

Záběry, ze kterých se zvedá žaludek. Krutý otec z Indie pověsil svého pětiletého syna za provaz ke stropu a ve vzduchu ho zbil holí. Mnoho ran mu zasadil jenom proto, že se dítě pokakalo. 

Tyranské počínání Chaina Singha (33) natočil jeho bratr Vatta. Na videu, ze kterého se zvedá žaludek, je vidět malý chlapec, jak je přivázaný provazem ke stropu. Pláče, ale otec nezná slitování. Holí ho bije ve vzduchu hlava nehlava.

To vše před kamerou mobilního telefonu. Opodál se krčí chlapcova malinká sestřička, která se pokusí utéct, ale otec ji chytne a několikrát uhodí. Na záběrech je vidět i batole, které se naštěstí odplazí včas pryč a trestu unikne.

Singh, který má tři dcery a jednoho syna, byl po zveřejnění videa zatčen. Za mřížemi skončil i jeho bratr. V době bití byla doma i matka dětí, ale příliš se bála, než aby se postavila svému tyranskému muži s holí v ruce.

Bil své děti bez slitování. Děti měly jizvy všude na nohách. Muž nepřiznal svou chybu. Stále opakoval, že to dělal proto, aby děti vyděsil. Kdo straší své děti takto?“ prohlásila ředitelka výboru pro péči o dítě Bhavna Paliwal.

VIDEO: Neskutečné týrání dítěte: Matka ho vleče na vodítku

Nanu ( 29. listopadu 2018 13:05 )

Nechápu matku. I kdyby mě měl zabít, tak se tomu budu snažit zabránit. Týrání dětí a zvířat nikdy nepochopím.

terezini ( 3. února 2018 13:06 )

 Agfor: Tak s nima nebydli....tenhle článek nemá nic společného s ciganama.Blb si možná ty, ty idiote.Nejdriv se nauc psat,pak tu pis něco o IQ.Presne vim co jsi za zac.

felicity. ( 3. února 2018 08:15 )

Pohlavně aktivní ve svých dvou letech.

kupredu-leva ( 2. února 2018 21:52 )

Ten soudruh si umí doma udělat pořádek. Čest práci!

agfor ( 2. února 2018 20:01 )

Tak si skus bydlet chvilku vedle cigošů. Blbe s IQ tykve.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání