Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tereza popsala podmínky v pákistánském vězení: Je to tu hrozné, pomozte mi

Autor: dce - 
31. ledna 2018
05:02

Tereza se po třech týdnech od zadržení v Pákistánu objevila na veřejnosti. Soud opět rozhodoval o prodloužení její vazby, pozornost na sebe ale strhla sama Tereza v tradičním sárí se smutným vzkazem pro rodiče. Dodala také, že podmínky ve vězení jsou hrozné...

Soud Tereze H. (21) opět prodloužil vazbu o týden. 10. ledna ji zadrželi celníci na letišti v Láhauru s 9 kilogramy heroinu v kufru. Drogové trestné činy se v zemi berou velmi vážně, a tak je na krásnou Češku upřena velká pozornost.

Když se v úterý poprvé od zadržení objevila na veřejnosti, do médií se ihned dostaly její aktuální fotografie v tradičním sárí. Objevilo se i video, ve kterém Tereza prosí rodiče, aby na ni počkali a pomohli jí. "Bude to asi na dlouho," říká ve videu dívka.

O pomoc prosí podle serveru DailyPakistan.com i českou vládu - žádá, aby ji někdo zachránil. Prý prohlásila, že situace ve vězení "je otřesná". Přitom ještě minulý týden český honorární konzul tvrdil, že zdravotně je na tom Tereza dobře a na podmínky ve vězení si nestěžuje.

Tereza s vyšetřovateli údajně plně spolupracuje. Soudní jednání o vině a trestu se dá očekávat do šesti měsíců. Na spekulace o výši trestu je podle všeho příliš brzy.

VIDEO: Pašeračka Tereza poslala vzkaz rodičům!

Video  Pašeračka Tereza poslala vzkaz rodičům!  - Daily Pakistan
Video se připravuje ...

nazornavec ( 11. dubna 2018 00:05 )

Proti luxusu a prachům za pašování je otřesný všechno. U nás na intru se taky říká, že je to otřesný, když nám dají šmirglovitej hajzlpapír nebo uklízečka neuklízí. Takže ta avizovaná hrůza může být kdovíco.

nazornavec ( 11. dubna 2018 00:02 )

No a? Co si navařila, to ať si sní.

nazornavec ( 11. dubna 2018 00:00 )

Naše ošklivé dětičky budou poctivě pracovat, zatímco krásná kurva bude hnít v lochu.

pupak ( 28. února 2018 23:33 )

Skoro jsem uronil slzu... Vzpomene si ještě někdo na případ pašeráků drog Hanikovicze a Novotného? Ti byli převezeni do ČR, že si zbytek trestu, ke kterému byli odsouzeni v Thajsku, odpykají tady. Za pár let oba dostali milost. Hanikovicz měl rakovinu, tam to asi bylo právem, ale "díky" těm dvěma už Thajsko nikoho do ČR nevydá. A nejde jen o drogy, tam je trestné i držení elektronické cigarety. Bacha na to.

spirito2302 ( 24. února 2018 16:04 )

Za chvíli bude slavnější než Kajínek. Možná jí to pomůže ke kariéře.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání