Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zahalenou pašeračku Terezu (21) předvedli k soudu: Smích ji přešel!

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
30. ledna 2018
10:59

Ještě před dvěma týdny rozdávala Tereza H. (21), kterou dopadli na pákistánském letišti s devíti kilogramy heroinu, před soudem s mobilem v ruce úsměvy na všechny strany a pózovala fotografům. V úterý už ale na rozhodnutí o prodloužení vazby čekala s vážnou tváří, oděná v tradičním pákistánském sárí. 

Terezin advokát deníku Daily Pakistan řekl, že je na tom jeho klientka zdravotně dobře a nemá žádné problémy. S vyšetřovateli prý plně spolupracuje. Podle něj byla Češce vazba prodloužena do 7 února a soudní jednání se dá očekávat do šesti měsíců. Na spekulace o výši trestu je podle něj brzo.

K soudu, na který před budovou čekaly desítky lidí, eskorta dívku přivedla bez pout zahalenou v tradičním sárí. Tentokrát však fotografům nepózovala a tvářila se smutně. Ze záběrů se také zdá, že za mřížemi zhubla.

Tereza H. se už v Láhauru setkala s českým honorárním konzulem, dostala vzkazy od rodiny a balíček se základními potřebami. Dívka má k dispozici právníka, podle mluvčí ministerstva zahraničních věcí je na tom zdravotně dobře a na podmínky ve věznici si nestěžovala.

Pákistánští celníci ženu 10. ledna zadrželi údajně poté, co prošla přes dvě kontrolní stanoviště protidrogových jednotek cestou na let do Abú Zabí ve Spojených arabských emirátech. Devět kilogramů drogy našli v jejím kufru.

Za pašování drog jsou v Pákistánu obvykle velmi vysoké tresty, výjimkou není ani trest smrti. Ten se ale podle českého ministerstva zahraničních věcí zpravidla neuplatňuje vůči cizincům.

 

Video  Kamarádka zadržené pašeračky Terezy (21): Jak jsme jezdily za klienty do Švýcarska...  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Video  Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka  - youtube.com
Video se připravuje ...

pjotri ( 31. ledna 2018 02:21 )

Zda se mi to, nebo uz dospulila?

teufel ( 30. ledna 2018 22:48 )

A vy jste zase zapomněla, jak psát správně česky bez gramatických chyb. Napsat OTKUD, to je vážně síla a běžně se to jen tak nevidí !

Donquiotedelaganja4 ( 30. ledna 2018 21:31 )

„Až se svět ohlédne za našim stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli.“ „Nic na světě není nebezpečnější, než upřímná neznalost a svědomitá hloupost.“ „Naučili jsme se létat jako ptáci, plavat jako ryby, ale nenaučili jsme se umění žít jako bratři.“ „Kdybychom pomohli doufat i jen jedinému člověku, nežili bychom nadarmo.“ (TEREZCE) „Temnota nemůže vyhnat temnotu, to dokáže jen světlo. Nenávist nemůže vyhnat nenávist, to dokáže jen láska.“ MARTIN LUTHER KING

Donquiotedelaganja4 ( 30. ledna 2018 21:16 )

je mi Terezky hrozně líto tady je zas svi..ní ..tak mladej českej člověk musíme mu pomoct podepíši se pod petici ...je jasný že jí zneužily takovejch lidí bohužel je a to samí jinej obchod z lidskym masem a a navíc mladý lidi nemaj tak negativní názory na drogy ..konec konců lidi to berou dobrovolně a furt jsou svéprávný nejvíc mladejch lidí umírá na silnicích ..ale co jich takto zneužijou musíme jí pomoct zde jsou jen mstivý psychopatickysadistický svi..ne co masturbujou nad její utrpenim místo aby pomáhaly druhým a musime chranit mlady je to jeste hloupi naivni nevzdelany mlade chudera

zvonekdozahrady ( 30. ledna 2018 21:13 )

 Mohli by ji vyměnit za všeználka z Jablůnkova Drahoše.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání