Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Natalii (†16) nechala krkavčí matka vyhladovět k smrti. Starala se více o psy a kočky

Autor: shp - 
28. ledna 2018
13:51

Nebohá Natalie Finn (†16) z Iowy zažila před smrtí neuvěřitelná muka. Její adoptivní matka Nicole Finn (43) se více starala o své psy a kočky než o vlastní děti. Natalii nechala vyhladovět k smrti. Dívka v době úmrtí vážila pouhých 38,5 kilogramu. Soud jí za vraždu dívky udělil trojnásobné doživotí.

Když policisté našli tělo Natalie, zděsili se. Dívka měla nohy pokryté krvavými škrábanci. V domě hrůzy žilo celkem pět dětí, o které se krkavčí matka starala. Jedno z nich na okno domu hrůzy napsalo děsivý vzkaz:Nemůžu otevřít okno, máma ho zatloukla.“

Velkým štěstím bylo, že se na případ neskutečného týrání nakonec přišlo. Sourozenci zemřelé dívky Mikayla (14) a Jaden (15) byli podle expertů, kteří vypovídali u soudu, na hranici vyhladovění. „Soud si nedokáže představit, jaká mentální trauma musely tyto děti prožívat,“ řekla soudkyně Karen Romano.

Krkavčí matku poslala za vraždu, týrání a únos dětí na trojnásobné doživotí za mříže. Její exmanžel Joseph Finn nebyl v době úmrtí Natalie v domě hrůzy. S uvězněním dětí však Nicole pomáhal. Byl obviněn z únosu a ohrožování dětí. Jeho ale soud teprve čeká na konci dubna.

VIDEO: Děsivý případ týrání - matka táhne dítě na vodítku

zvonik54 ( 29. ledna 2018 01:57 )

Souhlas...

pepen ( 28. ledna 2018 18:20 )

Taky jí nedávat žrát, ty svini bezcitný!!!!!

1pravda1 ( 28. ledna 2018 16:34 )

ADOPTIVNÍ MATKA! Přesně jako to chtěla u nás zavést Marksová, pěstouni, za zavřenými dveřmi, o kterých nikdo nic neví. Toto týrání a vyhladovění by se v Klokánku nebo dětském domově neutajilo. Norské fondy nám tady diktují pěstouny. Nikdo neví, jak chlapci Michalákovi vůbec u pěstounů žijí, starší prý u dvou chlapů a mladší u samotné ženské. Rozdělení bratrů je zločin!!! Nikdo nemůže říct, že je to v jejich prospěch.

sores ( 28. ledna 2018 15:45 )

Zabít tu bestii, smrt za smrt! Hlavně že ona sama je vy.ž.ra.ná k.r.á.v.a!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání