Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Únos a vražda Dominika P. (†21): Sestra prozradila detaily

27. ledna 2018
05:55

V pondělí večer nasedl Dominik do černého auta ke svému 46letému známému Jaromírovi Š. Tehdy asi ještě nevěděl, že se domů už nikdy nevrátí. Muž ho údajně unesl a později zavraždil v opuštěném objektu na Karlovarsku. Tělo mladého muže policie našla v noci na čtvrtek. V pátek soud poslal domnělého vraha do vazby.

Rodina postrádala Dominika P. už od pondělního večera. "Pohřešovaný muž odjel v pondělí 22. ledna kolem 20:00 z Luštěnic na Mladoboleslavsku jako spolujezdec v černém Renaultu Megane. Vůz řídil podle policie také šestačtyřicetiletý muž," popisovala policie v pátrací relaci.

O pomoc žádala veřejnost i média, tou dobou už ale bylo pro mladíka patrně pozdě. Jeho tělo našla policie v noci na čtvrtek v opuštěném objektu v blízkosti Karlových Varů. Pitva potvrdila, že byl zavražděn. Policii se podařilo zadržet i řidiče černého vozu Jaromíra Š., kterého brzy obvinili z vraždy. Podezřelý muž putoval v pátek do vazby.

Detaily otřesného zločinu ale policie zatím tají. Dominikova sestra Veronika ovšem prozradila, že mladík do auta v pondělí večer rozhodně nenastoupil dobrovolně. "Dominika odvezl násilím dnes v noci nějaký chlap," napsala na Facebooku. "Před barákem ho naložil do auta," dodala.

Co přesně se osudnou noc dělo, je předmětem vyšetřování. Podle kamarádů Dominik zemřel kvůli svědectví. "Mohl proti němu svědčit u soudu. To byl ten důvod," uvedl jeden z diskutujících na Facebooku. 

agent ( 27. ledna 2018 09:04 )

To jsou ale detaily... Jaká to klasika umaštěných redaktůrků

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání