Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svalovec Honza (†31) zemřel i s dcerou po srážce s autobusem: Nikdy nezapomeneme, truchlí kamarádi

Autor: ljš - 
26. ledna 2018
17:53

Byl skvělý sportovec, trenér a ještě lepší kamarád! Jan V. (†31) z Rokycanska už ale bohužel nic ze svých zkušeností svým svěřencům nepředá. Ve středu zemřel i se svou milovanou dcerkou (†4) při tragické nehodě u Ejpovic na Rokycansku. Truchlí za něj příbuzní i kamarádi.

Honza V. byla na Rokycansku podle Deníku mezi sportovci známou tváří. Hrál fotbal, hokej, věnoval se kulturistice a především působil jako fitness trenér. Spoluzakládal například rokycanskou Spartan Race training group

Jeho smrt všemi velmi otřásla. "Dnešní večer je obzvlášť smutný. Přijít takhle náhle o skvělého kamaráda, občasného sparinga, trenéra ve fitku, neskutečného motivátora... Honzíku, co jsi nám to udělal, je mi z toho zle...:((( ať je ti země lehká.. nikdy na tebe nezapomeneme!!!" napsal jeden z kamarádů na Facebooku.

Co se osudné středeční odpoledne na silnici u Ejpovic stalo, zatím není zcela jasné. "Z dosavadního šetření ale zatím vyplývá, že jednatřicetiletý řidič vozidla Škoda Octavia jel od obce Ejpovice a na rovném úseku komunikace vyjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s autobusem," uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. 

Podle dostupných informací zůstal Honza se svou dcerkou v autě zaklíněný a hasiči je museli vyprošťovat. Holčičku s vážným úrazem hlavy převezl do nemocnice vrtulník, jejího tátu s mnohačetnými zraněními sanitka. Oba bohužel boj se smrtí prohráli. 

Kamarádi nyní chystají na sobotu pietní setkání, při kterém na Honzu zavzpomínají. V 16:30 se sejdou u zimního stadionu, kde je na programu také hokejový zápas týmu, za který pravidelně nastupoval. Hráči na led vyjedou s černými páskami.

VIDEO Smrtelná nehoda na D11: Řidič po nehodě přebíhal dálnici, smetlo ho jiné auto

Erne Erne ( 26. ledna 2018 19:48 )

 Putnam, ty budes hodne zakomplexovany zebráček.

Erne Erne ( 26. ledna 2018 19:05 )

Smutný začátek roku. Těch mrtvých, mladých lidí už bylo dost ! Všichni křesťané I se svou církví ať jdou do háje. Tam nahoře nikdo není a když je, je to pěkný hajzl a sobec.

yokky ( 26. ledna 2018 18:59 )

R.I.P. byl dobry kamarad,sportovec,......ale spatny ridic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání