Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Instalatér se vydával za gynekologa: „Vyšetřil“ i nezletilou. Pacientky si nestěžovaly

Autor: lm - 
26. ledna 2018
13:15

Několik dní se ruský instalatér Anton Jarin (31) vydával za gynekologa a vyšetřoval nicnetušící pacientky. Podvodníka neodhalili dokonce ani další lékaři z nemocnice.

Kuriózní případ se odehrál v nemocnici v ruském Pervouralsku. Jarin sem nastoupil na pozici instalatéra, po nějaké době se ale rozhodl postoupit v kariérním žebříčku výš. A to rovnou na doktora!

Jarin si oblékl lékařský mundúr a pak se po celé nemocnici představoval jako gynekolog a chirurg. Jelikož byl v nemocnici předtím jako pacient, prostředí dobře znal. Tu nemocnici zná dobře a taky jména mnoha našich lékařů. Byl velmi přesvědčivý, věřili jsme, že je to nový doktor,“ prozradil místní lékař Nikolaj Šajdurov.

Falešný gynekolog ordinoval několik dní a mimo jiné vyšetřoval i nezletilou dívku. Nemocnice ale nezveřejnila žádné bližší detaily toho, co se v jeho ordinaci odehrávalo. Podle všeho si ale „žádná z pacientek na kvalitu jeho lékařské péče nestěžovala“. Podvod odhalila až sama nemocnice a vše oznámila policii.

Policie zjistila, že Anton Jarin je ženatý a dokonce má jedno dítě. V minulosti byl zatčen za krádež. Policie se jeho momentálním kouskem zabývá, mezitím muž ale pobývá na svobodě a zatím nebyl ani zadržen.

sores ( 26. ledna 2018 15:55 )

Prostě řezat ptáky všem kteří se dopustili prznění nezletilých!!!

nemec54 ( 26. ledna 2018 15:44 )

U nás je zase hodně doktorů co by měli raději dělat instalatéry . méně škod by nadělali a když tak by se to snadněji opravilo.

lug70 ( 26. ledna 2018 14:59 )

V Africe jsou připraveny milióny gynekologů k vyšetřování evropských žen. Jen je musí neziskovky nějak do Evropy dopravit.

majojo ( 26. ledna 2018 14:04 )

Těžko hodnotit: Trubka jako trubka. Kdyby to byl truhlář, bylo byto lištička jako lištička.

majka60 ( 26. ledna 2018 13:50 )

Jen si vzpomeňte jak to bylo před lety i u nás,když Slovák ,který byl předělaný na babu a vydával se v Čechách za gynekoložku,proč by tohle nemohlo být možné i v jiném státě?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání