Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tělo Dominika našli díky mobilu! Věděl příliš mnoho? Zemřel kvůli svědectví, tvrdí kamarádi

Autor: ljš - 
25. ledna 2018
20:47

Milý, bezproblémový kluk! Tak popisují kamarádi Dominika P. (21), který byl unesen od svého domu na Mladoboleslavsku a následně zavražděn. Všem je záhadou, proč musel zemřít. Objevují se spekulace, že se ho vrah potřeboval zbavit, protože byl důležitým svědkem.

Dominik odjel v pondělí 22. ledna kolem 20:00 z Luštěnic na Mladoboleslavsku jako spolujezdec v černém Renaultu Megane. Vůz řídil podle policie šestačtyřicetiletý muž.

Rodina, kamarádi i policie začali hned druhý den po mladíkovi pátrat. Kriminalisté se od počátku obávali, že se stal obětí únosu a zveřejnili také SPZ vozu, ve kterém odjel. V noci na čtvrtek byl ale bohužel Dominik nalezen mrtvý v opuštěném objektu na Karlovarsku.

Ještě předtím však policisté dopadli podezřelého, mluvilo se proto o tom, že na místo mohl policisty nasměrovat. Podle televize Prima ale bylo vše jinak. Muž údajně odmítá s vyšetřovateli spolupracovat a k tělu, které leželo před domem, je dovedl signál jeho mobilu. Dá se předpokládat, že místo bude s pachatelem nějak spojené a zřejmě si ho nevybral náhodou.

Jak Dominik zemřel i co bylo motivem hrůzného činu, zatím zůstává tajemstvím. Kamarádi ale na Facebooku podle televize Prima spekulují o tom, že mladík možná věděl příliš mnoho. "Mohl proti němu svědčit u soudu. To byl ten důvod," uvedl jeden z diskutujících na Facebooku. Další se shodují, že svého únosce a patrně i vraha v jedné osobě znal. "Byl to rodinný známý," píší.

Obviněnému muži hrozí v případě, že bude uznán vinným, trest odnětí svobody na 15 až 20 let nebo výjimečný trest.

VIDEO Ztracenou pejskařku Mirku (†45) našli mrtvou u Devínského jezera

zvonik54 ( 26. ledna 2018 16:23 )

Hele, já s carminem docela souhlasím. Nemůžu za to, že jste slepí jako krtci. Kdyby Hitler měl funkční atomovou bombu, když likvidoval Židy, Poláky, Komunisty a další, tak nemusel zakládat likvidační koncentrační tábory, protože by z celé Evropy udělal jeden velký likvidační koncentrační tábor a nemusel se párat s holocaustem! Takhle za něj museli vymyslet atomovku v USA, aby s ní ohrožovali celý svět, poněvadž nikdo takovou zbraň ještě neměl. Také ji museli ve světě rozšířit, aby k té plánované apokalylse bylo blíž. K apokalypsa je totiž nutný konflikt! A jak to souvisí s Dominikem? On byl jenom oběť, že se tak stane každému, kdo bude odporovat těm, kdo vládnou hlupákům, kteří se ptají: A léčíš se?

villon ( 26. ledna 2018 10:03 )

Hytler byl nacionální SOCIALISTA.Takže omil, voe.

villon ( 26. ledna 2018 10:00 )

Co je to za příšernýho amatéra, ten údajný vrah?

hades ( 25. ledna 2018 22:31 )

A léčíš se?

majojo ( 25. ledna 2018 21:08 )

Není to nějaká blbost? Mohl proti němu svědčit u soudu a proto mu vleze do auta?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání