Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ochutnali vlastní medicínu: Šílené rodiče, kteří týrali 13 dětí, přivedli k soudu v poutech

Autor: lm - 
26. ledna 2018
16:46

Pouta na rukou i na nohou. Páreček tyranů z Kalifornie si u soudu okusil, jak se cítilo jejich 13 dětí, které dlouhá léta mučili a přivazovali řetězy k postelím. Šílená matka se ale navzdory vážné situaci usmívala, jako by nic hrozného neudělala.

Kalifornský manželský pár David (57) a Louise (49) Tarpinovi stanuli před dalším z řady soudních stání, které je ještě čekají. K soudu je přivedli v poutech, což se manželé snažili před kamerami skrýt. Při středečním stání, které trvalo pouhých osm minut, jim byl zakázán jakýkoliv styk s jejich 13 dětmi, které dlouhá léta týrali. Zákaz platí až do roku 2021 a obhajoba se proti němu neodvolala.

Ani jeden z manželů u soudu nepromluvil, ale oba kývali na znamení toho, že verdikt chápou. Šílená matka se dokonce bezstarostně usmívala a povídala si s právníky. Pokud přitom soud jejich vinu uzná a vynese maximální verdikt, stráví ve vězení 94 let. Oba ale svorně vinu odmítají.

Rodiče svých 13 dětí věznili v kalifornském Perrisu. Záchrana přišla poté, co se jedné z dcer (17) podařilo utéct a zalarmovat policii. Muži zákona na místě našli sourozence ve věku od dvou do 29 let, kteří byli v tak špatném stavu, že zprvu ani nebylo jasné, kolik je jim let. „Oběti vypadaly podvyživeně a velmi špinavě,“ uvedla policie v prohlášení. Nejstarší, devětadvacetiletá dívka vážila pouhých 37 kilo! Manželé děti mimo jiné přivazovali řetězy k postelím.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání