Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž uškrtil svou exmanželku (†46) šátkem a její tělo narval do kufru, který odhodil v uličce

Autor: shp - 
25. ledna 2018
11:36

Dohromady se dali kvůli smluvenému manželství. I když se po několika letech Kiran Daudia (†46) z anglického Leicesteru se svým mužem rozvedla, žili společně i se svými dvěma dospělými syny (17 a 25) v poklidu pod jednou střechou. Pak se ale Ashwin Daudia (51) po hádce pomátl a svou exmanželku uškrtil jejím vlastním šátkem.

K vraždě podle obžaloby došlo 16. ledna minulého roku. Ashwin pak nacpal mrtvolu své exmanželky do kufru, aby ji nenašli synové. Kufr poté odhodil v sousední uličce, kde ho našel kolemjdoucí o den později. Mezitím se Ashwin zbavil věcí své někdejší ženy, které by mohly prozradit, že ji něco udělal.

„Nezabil jsem ji, tvrdil po zatčení policii Ashwin. Obžaloba je však přesvědčena, že mezi bývalými manžely došlo k hádce, po které pak Ashwin svou ženu zavraždil. Kdyby to ten případ domácího násilí, po kterém dotyčný bezprostředně lituje toho, co udělal, nahlásil by to policii,“ prohlásil žalobce William Harbage.

„On ale neudělal nic takového. Namísto toho se snažil zakrýt všechny stopy, dodal u soudu, který nyní projednává jeho případ. K hádce podle všeho došlo poté, co žena chtěla, ať se její exmanžel konečně odstěhuje z domu. To ale Ashwin odmítal. Soud probíhá i nadále, Ashwinovi hrozí trest v podobě několikaletého pobytu za mřížemi.

VIDEO: Případ z Česka: Zeť zabil rodiče své exmanželky

moiaza ( 25. ledna 2018 11:43 )

Škoda, ta mohla obšťastnit ještě hodně mužů. A nešlo ji raději prodat? Každá koruna dobrá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání