Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Míšu (†28) pochovali v bílé rakvi jako nevěstu: Blondýnka si stoupla před vlak

Autor: shp - 
23. ledna 2018
11:00

Nesnesitelný žal a bolest. Ty museli bohužel prožít příbuzní krásné Míši (†28), kterou včera pochovali ve slovenském Michalovci. S blondýnkou, kterou srazil vlak, se přišli naposledy rozloučit nejenom uplakaní rodiče a mladší sestra, ale i její láska Dušan, kamarádi a bývalí spolužáci. Mladá žena byla pohřbena v bílé rakvi jako nevěsta.

Míša přišla o život předčasně v úterý 9. ledna vpodvečer, když se postavila na kolejiště před přijíždějící vlak. Dobrovolně tak spáchala sebevraždu. Na pohřbu krásné blondýnky se sešlo několik stovek lidí, které ji přišly vyprovodit na její poslední cestě. Srdce trhal pohled zejména na mámu Alenu, která nebýt podpory nejbližších, by se jinak neudržela na nohách.

„Od pátku je hospitalizovaná, jen dnes ji pustili na pohřeb a po něm se vrací zpátky do nemocnice, řekla webu Pluska.sk příbuzná nešťastné rodiny. Od bílé rakve posypané květy se nepohnula ani na krok i mladší sestra nebohé Simonka. Děvče stále volalo jménem svou milovanou sestru. „Miško, prosím, prosím tě pěkně, vstaň, co si tu bez tebe počnu,“ srdceryvně naříkalo děvče, které taktéž museli kvůli náporu emocí podpírat.

Protože Michaela byla svobodná, byl dodržen zvyk, že pohřeb byl zároveň i její „svatbou“. Mladí muži dostali pírka a děvčata zase bílé růže. Přítel nebohé Dušan držel během celého pohřbu v rukách bílý polštářek s fotografií své milované, na kterém byly větvičky, květy a zlomená svíce jako symbol konce mladého života. Smuteční atmosféru podtrhla oblíbená píseň Míši Hallelujah od Leonarda Cohena. Po jejím skončení následoval krátký církevní obřad.

„Kladete si množství otázek, proč se to stalo, ale odpověď nepřichází. Žádáte vysvětlení, ale ta, která by ho mohla podat, už není. Modlete se za ni a přejte její duši pokoj, který hledala i tak, že si zvolila dobrovolný odchod z tohoto světa. Život, který žila, možná byl smutný a ona z něho byla unavená,“ prohlásil kněz na pohřbu. Smuteční průvod se po obřadu vydal na místo jejího posledního odpočinku.

V hrobě skončil polštářek od Dušana i bílé růže a pírka. Alena držela v rukách fotografii své milované dcery a s tváří zalitou slzami hleděla do otevřeného hrobu. Sestra Simona neustále volala svou milovanou Mišku, aby se k ní vrátila. Prosím, neopouštěj mě, nenechávej mě tu samotnou,“ plakala dívka. Míše poslala na rozloučenou dopis, lístky červených růží. Nejbližší příbuzní pak nakonec hodili do hrobu malé andílky, aby ji hlídali.

„Je to velké neštěstí. Míša je už druhá v rodině, která zemřela na kolejích. Před několika lety havarovala její sestřenice tak nešťastně, že auto skončilo na kolejích a zachytil ho vlak. Ona při nehodě zemřela, zůstala po ní malá dcerka, kterou vychovává babička, teta Mišky. Rozdíl je jen v tom, že tehdy šlo o nehodu, ale teď o sebevraždu,“ dodala na pohřbu paní Martina.

VIDEO: Sebevražda v přímém přenosu: Muž se nechal uštknout z nešťastné lásky

radsab ( 23. ledna 2018 17:59 )

Bílá rakvička patří jen dětem!!! Sebevražedný čin, kterým možná způsobila doživotní trauma bezmocnému strojvedoucímu, jenž vše nejspíš musel shlédnout je neodpustitelný především! (Mohla se v tichu otrávit, skok z výšky..) Hnus.

zasranejblesk ( 23. ledna 2018 12:34 )

Amen amen amen

moiaza ( 23. ledna 2018 11:36 )

Život není pouze komédie. Život je i drama a tragédie. Osud se ovlivnit nedá. Co se mělo stát, to se stalo. Každý máme délku té naší svíce dopředu danou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání