Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Maturantka Monika (†19) vjela do protisměru, náraz do dodávky nepřežila

Autor: shp - 
20. ledna 2018
05:53

Při dopravní nehodě vyhasl život teprve devatenáctileté maturantky Moniky z Trenčína. Ve vypůjčeném autě od snoubence směřovala do školy. K tragédii došlo na vozovce s rozmočeným sněhem.

Podle policie řidič Martin (43) za volantem dodávky jel směrem z Trenčína do Nového Města nad Váhom, když do jeho jízdní dráhy vjelo z doposud nezjištěných příčin vozidlo Alfa Romeo, které řídila právě Monika. Martin již neměl šanci fatální tragédii zabránit.

Po srážce utrpěla mladá řidička osobního vozidla vážná zranění, kterým i přes intenzivní snahu záchranářů podlehla na místě dopravní nehody. Řidič dodávky utrpěl lehké zranění a byl převezen na ošetření do trenčínské nemocnice,“ řekla webu Pluska policejní mluvčí Elena Antalová.

Podle svědků nehody auto s Monikou na vozovce s rozmočeným sněhem házelo zleva doprava, až skončilo v protisměru a bočně se srazilo s dodávkou. Martinův dechový test byl negativní. Jaká byla pravá příčina tragické nehody, ukáže až vyšetřování.

Děsivé video: Auto srazí chlapce

Dagu69 ( 20. ledna 2018 12:28 )

Kdyby měla maturantka jen škodověnku 120L, nejela by jak prase a mohla tu ještě být. Smůla. Mladým bych silná auta zakázala!!!

bizon_pepa ( 20. ledna 2018 10:22 )

Skoda, mohla rozdávat radost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání