Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pákistánci se bouří kvůli zadržení pašeračky Terezy: Padají tučné odměny

Autor: lm - 
19. ledna 2018
12:33

Za zadržení Terezy dostanou tučné odměny. Pákistánská celní správa přislíbila peníze týmu, který Češku s devíti kilogramy heroinu odhalil a zatknul. Veřejnost se ale do policie pustila za jejich nemístné fotky s pohlednou blondýnkou.

Tereza H. (21) byla zadržena na mezinárodním letišti v Láhauru při pokusu propašovat devět kilo heroinu v kufru. Namířeno měla přes Spojené arabské emiráty do Irska. Odhalili ji příslušníci pákistánské celní správy. Vedení je za to podle pákistánského webu Customs Today pochválilo a oznámilo, že dostanou odměnu.

Veřejnost má na práci pákistánské policie ale trochu jiný názor. Před pár dny se lidé na sociálních sítích podivovali nad skupinovou fotkou Terezy s vysokými úředníky pákistánské celní správy a Federální vyšetřovací agentury. Dívka je na ní bez pout, usmívá se a pózuje. „Kdo přesně tu byl zatčený?“ ptal se jeden z uživatelů na Twitteru. Navíc to vypadá, že se Češce dostává po zatčení nadstandardní péče a k dispozici má i svůj telefon.

Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru.  - youtube.com
Video se připravuje ...

O její případ se přetahují hned tři bezpečnostní složky. Protidrogový útvar, letištní policie a celníci si mezi sebou vyměňují oficiální dopisy a dohadují se, kdo by měl vést vyšetřování. Celníci údajně prozatím odmítají Terezu jinému oddělení předat.

Video  Simona H. o zadržené Tereze: Je v klidu a čeká na pomoc! Od koho?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

karlos107 ( 23. ledna 2018 05:13 )

Ty hlupáku už to nehul demmente ... když nevíš tak raděj drž hubu ***tí hlavo ...Slovanská epopej je vystavena v Japonsku oslíí hlavo. Hlavně že bliješ na diskusích.

sama05 ( 19. ledna 2018 23:44 )

absolutni souhlas

rudne ( 19. ledna 2018 22:02 )

Nebezpečí jste tady akorát Vy a Vaše IQ které uráží bublající bahno!

anka ( 19. ledna 2018 19:55 )

mam takovy pocit, ze extremni nebezpeni tady predstavujete tak akorat vy.....docela by bylo zajimave vedet, jestli jste za to placeny anebo to tak nejak mate od prirody...

kupredu-leva ( 19. ledna 2018 18:42 )

Nové pokyny z politbyra-oddělení tvorby dezinformací. Protože dezinformace o Drahošově pedofilii má menší účinek, než jsme požadovali, vydáváme tyto další pokyny: Kampaň cílit na vrsty s nižší inteligencí, to je naše základna. Již nepoužívat dezinformaci, že Drahoš je mezinárodně hledaný zločinec. Ruské tajné služby pracující mezi námi již zjistily, že tato dezinformace se ovčanům jeví jako nevěrohodná. Nařknout Drahoše z análního sexu se severokorejským vládcem Kim-Čong-Ilem i s Kim-Čong-unem a k tomu podstrčit jako důkaz jejich úspěchy v jaderném programu a raketové technice. Tím současně dehonestujeme jeho vědecké zásluhy. Obvinit jej z rozpoutání druhé svět. války (nezmiňovat přitom jeho datum narození). Obvinit jej z vlakového neštěstí u Stéblové (1960), při kterém zahynulo 118 lidí a tím jej označit za masového vraha. Sledujte další naše pokyny! Děkujeme našim ruským přátelům z tajných služeb za účinnou pomoc a přejeme hodně úspěchů v jejich záslužné práci. Čest práci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání