Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rodiče, kteří věznili 13 dětí v domě hrůzy: Jsme nevinní, hájí se fanatičtí křesťané

Autor: ČTK, shp - 
19. ledna 2018
07:31

Rodiče David a Louise Turpinovi, kteří v americkém státě Kalifornie věznili svých třináct dětí, před soudem prohlásili, že jsou nevinní. Byli obviněni z mučení, týrání dětí a omezování osobní svobody. Podle prokuratury jim hrozí 94 let vězení. 

Další soudní stání se má konat 23. února, informovala agentura AFP. Manželům Davidu a Louise Turpinovým je 57, respektive 49 let. Pokud soud jejich vinu uzná a vynese maximální verdikt, stráví ve vězení zbytek života.

Děti, z nichž některé jsou už dospělé, byly bity, drženy v řetězech a mučeny hladem. Na situaci v domě ve městě Perris, zhruba 110 kilometrů východně od Los Angeles, upozornila policii jedna z dcer, které se podařilo utéct.

Sedmnáctiletá dívka pláchla oknem a mobilem, který ukradla rodičům, zavolala policii. Když strážci zákona dorazili na místo, byli zděšeni. Mysleli si, že všichni sourozenci jsou nezletilí, ale nebylo tomu tak. Zachráněným je od dvou do 29 let. 

Turpinovi jsou podle rodičů Davida fanatickými křesťany. Zplodili tolik dětí, protože si prý mysleli, že jde o vůli boží. V minulosti již vyhlásili osobní bankrot a mají hodně vysoké dluhy. Sousedé jsou z jejich počínání zděšení.

Případ otřesného týrání: Matka táhne dítě na vodítku.

Monikay ( 19. ledna 2018 10:26 )

Usa jsou plná náboženských cvoků

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání